Știri

A fost activat planul roșu de intervenții. Accident foarte grav între un camion și un microbuz plin cu pasageri

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz cu 10 persoane şi un autocamion a avut loc miercuri dimineaţa în judeţul Satu Mare. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş.

Au fost mobilizare două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă și două echipaje SAJ. Nu sunt persoane încarcerate în urma accidentului, însă au rezultat trei victime. Este vorba despre trei bărbați, dintre care unul e șoferul microbuzului, au fost transportați la CPU Negrești-Oaș, conștienți, dar cu diferite traumatisme și contuzii.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 19, localitatea Vama, judeţul Satu Mare, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autocamion. În urma impactului au rezultat 3 victime, aflate în evaluare medicală”, a transmis Centrul Infotrafic, potrivit Agerpres. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor, și se estimează reluarea traficului în jurul orei 10:00.

Cauza accidentului a fost nepăstrarea distanței corespunzătoare între autoturisme, a transmis Poliția, citată de portalsm.ro. Microbuzul ar fi intrat în partea din spate a camionului, cele două circulând în aceeași direcție.

Accident teribil pe un drum județean din Ialomița. Patru adulți și un adolescent au ajuns la spital

Un accident grav a avut loc pe un drum județean din Ialomița. Două mașini în care se aflau 9 persoane au fost implicate, iar cinci dintre ele au fost rănite.

Un accident în care au fost implicate două mașini s-a soldat cu cinci persoane rănite. Accidentul rutier s-a produs în județul Ialomița, iar victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la spital.

Accident în județul Ialomița. Cinci persoane au ajuns la spital
”Două echipaje de la Staţia de pompieri Ţăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, au intervenit la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme şi nouă persoane (5 adulţi şi 4 copii), produs în localitatea Platoneşti”, a transmis, marţi, ISU Ialomiţa. Accidentul s-a produs pe DJ DJ212.

”În urma evenimentului rutier au rezultat 5 victime (4 adulţi şi un minor în vârstă de 17 ani), conştiente şi cooperante, cărora li s-a acordat primul ajutor medical la locul intervenţiei, ulterior acestea au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. În sprijinul salvatorilor au intervenit şi trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, au mai transmis reprezentanții ISU. Celelalte persoane implicate în accident nu au necesitat transportul la spital.

092
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.