Știri

A murit Ion Țuțuianu

Lumea sportului din România e în doliu după ce Ion Țuțuianu s-a stins din viață. Fostul jucător și selecționer la naționalei de rugby a murit la vârsta de de 85 de ani. Tristul anunț al trcerii acestuia în neființă a fost făcut de reprezentanții Federației Române de Rugby.

Ion Țuțuianu s-a născut pe 5 martie 1939, în localitatea ialomițeană Bordușelu. Fostul mare om de rugby a fost „o figură reprezentivă a rugby-ului românesc și a clubului Dinamo, de care se leagă aproape în totalitate cariera lui sportivă, atât ca jucător, cât și ca antrenor”.

Doliu în lumea sportului din România
Lumea sportului din România este în doliu după ce Ion Țuțuianu s-a stins din viață. Fostul mare om de rugby, care a jucat mai bine de un deceniu pentru Dinamo, alături de care a cucerit două titluri de campion al României, dar și Cupa Campionilor Europeni în 1967, a murit la vârsta de 85 de ani.

Tristul anunț al trecerii acestuia în neființă a fost făcut de reprezentanții Federației Române de Rugby.

„Ion Țuțuianu a evoluat pentru echipa națională a României din 1960 până în 1973, fiind prezent în 37 de meciuri, dintre care 10 împotriva Franței, câștigând de două ori la București. Timp de un an a fost și antrenor al echipei naționale între 1988-1989, după care în 1999 a fost din nou numit antrenor al primei reprezentative, cu care în anul 2000 a câștigat Cupa Europeană a Națiunilor. A fost membru al Biroului Federal al Federației Române de Rugby, președinte al Comisiei de Relații cu Comitetele Regionale”, mai notează Federația Română de Rugby.

Un fotbalist în vârstă de 31 de ani a murit după ce s-a prăbușit pe teren

Ahmed Refaat s-a stins din viață la vârsta de 31 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren. Sportivul ar fi suferit o criză de sănătate în timpul unui meci de campionat cu Ittihad din Alexandria, pe data de 11 martie. A suferit atunci un stop cardiac, însă a primit îngrijiri medicale pe teren înainte de a-și pierde cunoștința timp de mai multe zile.

Tânărul a fost externat pe 11 aprilie, dar a continuat să primească tratament și să folosească un stimulator cardiac.

Cauza decesului său nu a fost dezvăluită oficial, dar se crede că este legată de complicațiile cardiace pe care le-a suferit la începutul acestui an.

088
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.