Știri

Betty Salam s-a hotărât să spună adevărul. Ce s-a întâmplat în căsnicia ei, de fapt

Betty Salam traversează o perioadă grea din punct de vedere sentimental. Recent a mărturisit că ea și soțul ei, Cătălin Vișănescu, au luat o pauză de la mariaj, tocmai când începuse să se zvonească că ar avea o relație cu manelistul Iuly Neamțu.

Betty Salam are parte de probleme pe plan personal. În timp ce se zvonea că are o relație cu Iuly Neamțu, singurul adevăr era, de fapt, că s-a separat pentru o perioadă de soțul ei, Cătălin Vișănescu.

Betty Salam spune tot adevărul despre separarea de soț
Fiica regelui manelelor a vorbit pe internet despre ultimele informații apărute în presă despre o posibilă relație între ea și colegul de breaslă, Iuly Neamțu. După ce a dezmințit aceste informații, Betty a vorbit și despre separarea de soțul său, Cătălin Vișănescu. Ultimul mesaj a fost unul neașteptat, mărturisind că tot ce își dorește în acest moment este liniște și fericire, mai ales după o perioadă atât de obositoare.

„Doamne, îți mulțumesc pentru toate experiențele…Dar te rog, nu mă mai testa că am obosit…Vreau să fiu și un om fericit…Că puternic am fost destul”, este mesajul postat de Betty Salam pe Instagram.

Zvonurile cum că Betty și-ar fi părăsit familia pentru a fi cu Iuly Neamțu au aruncat în aer opinia publică. A urmat ca ambii protagoniști ai scandalului au venit cu lămuriri. În timp ce manelistul a spus că nu vrea să fie implicat în scandaluri de genul, Betty a recunoscut că lucrurile nu mai sunt deloc roz în relația cu tatăl copilului său, însă nu are un nou iubit și nici nu s-a îndepărtat de băiețelul ei, Mathias.

„Mathias este bine, este întodeauna cu mine și vă promit din tot sufletul că veți auzi doar lucrui frumoase și veți vedea lucruri frumoase despre mine. Eu sunt un om simplu și nu vreau să fiu implicată în nimic rău și nici să deranjez pe nimeni. Eu și Cătălin suntem, într-adevăr, într-o mică pauză. Am luat această decizie împreună ca noi să ne punem în ordine puțin viașa noastră personală. (…) Ca toți oamenii, avem și noi perioade de genul ăsta, nu am divorțat, nu am fugit nicăieri și nici nu sunt împreună cu niuciun alt bărbat. Familia e familie”, a mai spus Betty pe internet.

061
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.