Știri

Ilie Iordănescu a dezvăluit care va fi decizia lui Edi Iordănescu în privinţa prelungirii contractului cu FRF

Selecționerul Edi Iordănescu, al cărui contract cu Federația Română de Fotbal (FRF) s-a încheiat după EURO 2024, ar putea părăsi echipa națională, în ciuda succesului său recent.

Numit în funcție în ianuarie 2022, Edi Iordănescu a avut un început modest, terminând pe locul 4 în grupa din Nations League, din care mai făceau parte Finlanda, Muntenegru și Bosnia. Totuși, FRF i-a acordat încredere, iar selecționerul a calificat România la EURO 2024 de pe primul loc în preliminarii, fără nicio înfrângere.

Performanțele României la EURO 2024 au fost remarcabile, echipa obținând calificarea în optimi de pe primul loc și înregistrând cea mai clară victorie din istoria naționalei la un turneu final, 3-0 contra Ucrainei.

În ciuda acestor succese, toate semnalele par să indice că Iordănescu nu își dorește să semneze o nouă înțelegere cu FRF. Deși nu a fost făcut încă un anunț oficial, Ilie Dumitrescu, fost internațional și actual analist sportiv, și-a exprimat opinia cu privire la viitorul selecționerului.

„Eu am apreciat că FRF a mers pe continuitate și pe proiectul lui Edi Iordănescu, care a dat rezultate la cel mai înalt nivel. Eu sunt convins 100% că Burleanu, în momentul de față, are ca obiectiv ca Edi Iordănescu să rămână. A avut rezultate, e pregătit la cel mai înalt nivel, e actualizat la tendințele noi și a creat o atmosferă extraordinară. E cea mai bună atmosferă din ultimii 10-15 ani la echipa națională.

Vorbim de un lot în care nu există niciun fel de probleme în interior, iar ăsta e meritul total al lui Edi Iordănescu. E important să existe continuitate cu același antrenor, același grup. Au fost niște meciuri importante, cu încărcătură, și contează enorm să ai continuitate. D-asta se fac eforturi ca Edi Iordănescu să rămână.

Din punctul meu de vedere, eu zic Edi Iordănescu nu va mai continua. Fără să am niciun fel de informații! Nu va continua. Eu sunt convins sută la sută”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digisport.

069
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.