Știri

Răsturnare de situație după rezultatul autopsiei. Ce au aflat anchetatorii în cazul doctoriței ucise în cabinet

Ies la iveală noi detalii în cazul doctoriței ucise în cabinet. Criminaliștii au descoperit pe scările cabinetului patru urme, posibil ale criminalului. O altă probă cheie din acest dosar este telefonul victimei, dispărut din cabinet. În telefon anchetatorii ar putea găsi informații valoaroase care să-l dea de gol pe asasin. Totodată și soțul doctoriței rămâne în cercul de suspecți.

Continuă audierile-maraton, joi dimineață, la Brăila, în cazul doctoriței stomatolog găsite moartă în cabinetul său. Anchetatorii încearcă să afle cine este criminalul. O echipă de specialiști de la București a fost trimisă, miercuri, la Brăila.

Între timp continuă audierile în cazul crimei. Anchetatorii au stat de vorbă cu părinții doctoriței stomatolog, fratele și soțul victimei, dar și cu alte rude, prieteni apropiați și vecini din blocul în care este situat cabinetul stomatologic.

Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Circumstanțele morții ei sunt suspecte. Anchetatorii iau în considerare varianta unei crime, după ce pe corpul doctoriței stomatolog au fost descoperite urme de violență. Femeia avea un cabinet stomatologic pe strada General Eremia Grigorescu, din Brăila. Marți seara, după ora 21, a fost găsită într-o baltă de sânge în propriul cabinet.

„La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic. La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Portofelul femeii a fost găsit gol. Totodată, criminaliștii au descoperit pe scările cabinetului patru urme, posibil ale criminalului, potrivit unor surse Romania TV. O altă probă cheie din acest dosar este telefonul victimei, dispărut din cabinet.

Răsturnare de situație după rezultatul autopsiei

Apar noi informații șocante din ancheta dentistei din Brăila găsite moartă, marți seara, în cabinetul ei. Potrivit necropsiei, decesul femeii ar fi survenit din cauza rănilor suferite în zona gâtului. Totodată, din comunicatul transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, reiese și că femeia s-ar fi luptat cu agresorul ei, drept dovadă rănile descoperite pe mâinile victimei, dar și pe unul dintre picioare. Între timp, criminaliștii s-au întors în cabinetul unde a avut loc crima, pentru a căuta noi probe care să îi ducă la ucigaș.

La aproape 40 de ore de la tragedie, anchetatorii au oferit primele informații cu privire la crima care a șocat întreaga țară.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila este împuternicit să aducă la cunoștință publicului următoarele: La data de 16.07.2024 s-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila dosarul penal nr. 56/251/P/2024, având ca obiect comiterea infracțiunii de omor prevăzută de art. 188 alin. (1) din Codul penal, urmare a sesizării, în aceeași dată, ora 21:24, a numitului G.B.C, cu privire la un posibil omor comis asupra numitei G.M, medic stomatolog care își desfășura activitatea la cabinetul situat pe strada G-ral Eremia Grigorescu, nr. 30 din mun. Braila.

Pentru formarea unui probatoriu necesar desfășurării cercetării, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. (1) Codul penal. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă formată din lucrători de poliție judiciară și lucrători criminaliști, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, care a desfășurat activități specifice în vederea identificării autorului/autorilor și aflarea adevărului în cauză.

Urmare a necropsiei efectuate asupra cadavrului, s-a concluzionat: – moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 și s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate la nivelul gâtului, cu interesarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene și digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum și a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu interesarea parțială a venei jugulare externe; – plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp tăietor-înțepător (cuțit sau similar acestuia), având vârf bine ascuțit și margine tăioasă; – s-au mai constatat și alte leziuni traumatice, respectiv echimoze și zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă și gambă stânga”, a transmis, joi după-amiaza, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Între timp, criminaliștii s-au întors joi în cabinetul doctoriței, pentru a căuta noi probe care să-i ajute la identificarea făptașului/făptașilor. Potrivit surselor Digi24, anchetatorii nu au reușit să găsească, încă, nici telefonul victimei. Au găsit, în schimb, portofelul femeii – gol. Pentru a ajuta la prinderea ucigașului, o echipă de specialiști criminaliști din București se află, de miercuri, la Brăila.

La audierile-maraton au ajuns, până acum, atât membrii familiei, cât și prieteni de-ai femeii, dar și vecini din blocul în care avea cabinetul stomatologic. Surse din anchetă spun că există un cerc de suspecți, dar momentan nimeni nu a fost pus, oficial, sub acuzație. Oamenii legii investighează serios și ipoteza amenințărilor cu moartea și faptul că femeia solicitase, recent, permisul pentru portamă. Potrivit aktual24.ro, dentista nu avea, însă, nicio sesizare depusă la Poliție, cu privire la vreo infracțiune din trecut.

0100
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.