Știri

Prima declarație a lui Bianca Drăgușanu după ce a fost săltată de mascați. Cum se apără vedeta

Showbiz-ul românesc este zguduit din nou de o informație bombă! Pionul principal este Bianca Drăgușanu, despre care se speculează că ar fi implicată într-un dosar de evaziune fiscală.

Bianca Drăgușanu, împreună cu avocatul său, face lumină în legătură cu informațiile care au apărut în presă. Numele ei ar fi menționat într-un dosar de evaziune fiscală, însă Bianca ne spune în exclusivitate cum stau lucrurile, de fapt.

Bianca Drăgușanu, implicată într-un dosar de evaziune fiscală?
Au apărut informații în presă astăzi, 18 iulie, iar în centrul atenției ar fi chiar numele Biancăi Drăgușanu. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Econimice, Sector 4 au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, dar și patru mandate de aducere, într-un dosar penal. Infracțiunea ar fi evaziune fiscală. Este vorba despre o societate comercială, pentru care Bianca Drăgușanu a fost la un moment dat imaginea firmei.

Se pare că societatea respectivă nu a declarat la organele fiscale veniturile în valoare 2.400.000 de ei. Venituri care au provenit din comercializarea articolelor vestimentare de lux. Din informațiile apărute în presă se pare că prejudiciul este în valoare de 332.000 lei. Pe numele bănuiților s-au emis mandate de percheziție, dar și de aducere, pentru a soluționa cazul. Dar de ce este menționat numele Biancăi în acest scandal cu iz penal?

Bianca Drăgușanu, declarații exclusive despre întreaga situație: „Nu s-a ocupat de activitatea acestei societăți”
Cea care putea lămuri cu adevărat situația este chiar Bianca Drăgușanu, care și-a asociat imaginea cu societatea căreia i s-a deschis dosar penal. Contactată de reporterii Spynews, Bianca Drăgușanu, împreună cu avocatul ei au făcut primele declarații despre întreaga situație. Bianca ne-a spus că timp de un an de zile a fost într-adevăr implicată în firma cu pricina, ca asociată, doar că ea nu a avut niciodată nicio implicare activă în desfășurarea activităților companiei și nu a avut nici acces la partea financiară. Singura ei implicare a fost pe partea de imagine, întrucât făcea poze cu produsele pe care societatea le comercializa.

„Cât timp este o anchetă în desfășurare, noi nu putem comenta. Doamna Bianca Drăgușanu nu este administratorul societății, ea nu s-a ocupat niciodată de activitatea acestei societăți. Este adevărat că ea a fost la un moment dat imaginea acestei societăți. Bianca Drăgușanu va sta la dispoziția organelor competente oricând, cu orice informație va fi necesară, de fiecare dată când va fi solicitată”, a declarat avocatul Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, imaginea mai multor firme de lux
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că frumoasa blondină are diverse contracte cu firme de lux, în special pe partea de fashion și beauty. Datorită frumuseții și carismei sale, este foarte des căutată pentru tot felul de proiecte, pe care Bianca le onorează cu succes.

În cazul de față, Bianca a fost doar imaginea acestei societăți, care comercializau blănuri, geci din piele și alte articole de lux. Administratorii firmei cu pricina aduceau hainele din străinătate și le expuneau pentru prezentare, pentru a fi vândute ulterior. În prezentările respective, Bianca Drăgușanu era doar imaginea anumitor produse, fără a avea alt rol sau a fi implicată în partea administrativă.

055
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.