Știri

Vlăduța Lupău a suferit un accident. Artista este plină de răni

Vlăduța Lupău, plină de răni pe mâini și pe picioare. Este una dintre cele mai iubite artiste din România și se bucură de o comunitate numeroasă pe rețelele sociale, acolo unde postează multe momente din viața ei. Recent, a adus pe lume al doilea copil și chiar dacă a mărturisit că este greu, se bucură de momentele frumoase.

Vlăduța Lupău, plină de răni pe mâini și pe picioare. Cântăreața trece printr-o perioadă foarte frumoasă, a dat naștere celui de-al doilea băiat, Isaia și încearcă să se acomodeze acasă în formula de patru. Zilele trecute, mărturisea că Iair, fiul cel mare, este puțin gelos de când a venit acasă frățiorul lui, iar părinții încearcă să îi dedice și lui timp.

Vlăduța Lupău, plină de răni pe mâini și pe picioare
Chiar dacă în mare parte din timp Vlăduța stă cu bebelușul nou-născut, are și timpul ei cu Iair, pentru a nu se simți neglijat. În urmă cu puțin timp, artista a postat pe rețelele sociale o imagine cu ea, în care este plină de julituri și zgârieturi. Le-a spus fanilor că, în timp ce fugea după Iair, s-a împiedicat și a căzut, alegându-se cu răni serioase.

„Ce-am făcut? Am fugit după Iair, eram în șlapii aceștia din poză și am picat. Problema este cum o să apar eu în rochiță la evenimente și cu mâna pe microfon?„, a povestit Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

Vlăduţa Lupău a anunţat naşii de botez ai micuţului Isaia
Vlăduța Lupău a dezvăluit că naşii micuţului Isaia vor fi Andra şi Cătălin Măruţă! Artista menționat că a cerut sfatul Andrei Măruță pentru a se hotărî asupra numelui Isaia. Andra a avut un rol important în această decizie, influențând alegerea finală a numelui.

Artista a subliniat importanța acestei alegeri, având în vedere că familia Măruță va deveni nașii micuțului Isaia.

„Un factor decizional în alegerea numelui sau, mai bine spus, o persoană care m-a ajutat să fixez până la urmă numele a fost și Iair. Îl tot întrebam care variantă să fie, pentru că noi mai aveam una. Nu știu dacă să dau din casă sau nu. Am întrebat-o și pe Andra.

I-am cerut să mă ajute să rezolv o problemă și am întrebat-o. Mi-a spus că ei i-ar plăcea mai mult numele pe care l-am și ales. Dacă dau din casă, atunci dau. O să se mărească familia și la voi, nu doar la noi. Se mărește familia voastră odată cu venirea micuțului Isaia pentru că… De aceea am vrut să aleagă Andra numele, pentru că o să fiți nașii lui”, a dezvăluit Vlăduța Lupău în cadrul emisiunii „La Măruță”.

077
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.