Magazin

Horoscop 22-28 iulie 2024 cu Mariana Cojocaru

Horoscop 22-28 iulie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna iulie 2024.

Berbec

Cu Neptun retrograd la granița dintre Berbec și Pești, dar și cu Chiron în Balanță, cu o mână se pare că luați ceva, inclusiv bani, cu cealaltă dați. Este vorba și despre ale beneficii, mașini, case, terenuri etc. Trebuie să muncim pentru ceva. Destin ca la jocuri de noroc. Unii le iubesc, dar la alții ele arată complet diferit. Poți să vezi viața ca o provocare, competiție. Te entuziasmezi, vrei să riști. Alții nu se așteaptă la reversul medaliei. Există grad de risc, nu uitați de Lilith în Balanță. Este nevoie de ceva esențial acolo. Indiferent de vârstă, căutați terapie sau astroterapie spre înțelegere și vindecare.

Taur

Vești foarte bune de la Mercur! Astrul părăsește zodia ta și intră în Gemeni. Anunță bani, reglare în sau de conturi, achitări de facturi restante și încasări de bani pentru ceva, o muncă prestată, beneficii pentru echilibrarea între munca prestată și, pe urmă, o vacanță. Investiți în voi, în sănătatea voastră, în călătorii, fiecare cum vrea. Atenție ce luați pe mere să nu dați pe pere.

Gemeni

Marte intră în constelația dvs. Anunță competiție, ambiție, veți pune rigla ca să centrați ceva în așa fel încât să împăcați și capra, dar și varza. Nu e imposibil, pentru că vorbim de sănătate. Ceva acolo pare pe muchie de cuțit, atenție la Marte, poate să facă anumite lucruri. În esență, poate să predispună la anumite afecțiuni care țin de febră, stări febrile. Atenție la ce mâncați, ce beți, cât stați la soare, pentru că se anunță extreme. Riscuri de intervenții stomatologice, dar e mai bine să le programați, nu să le tot amânați. Vor fi competiții, reglări de conturi, cei mai mulți veți fi fără răbdare. Aveți dorința de a vedea că voi aveți dreptate. Pot apărea probleme cu autoritățile. Fiți temperați și calmi.

Rac

Venus v-a părăsit și urmează să o facă, curând, și Soarele. La unii au adus ambii beneficii, cei care sunt cu adevărat activi și muncitori, la alții pot să anunțe anumite cumpene, dileme, ce o să faceți de acum înainte. Se duce afluxul de energie și, când dispare o tipologie astrovibrațională, te gândești acum de unde să îți mai iei sevele să continui sau să începi, sau altceva.

Leu

Este ultima săptămână cu Mercur în zodia dvs. Discuții de minte, suflet, la unii și de trup pentru că poate să fie și despre sănătate. Deschideți bine ochii la blocaje care pot apărea pe carieră, pe bani, un fel de debusolări sau dezorientări. Nu sunt de ici, de colo.

Fecioară

Trebuie să găsească o cale de mediere între ce își dorea până mai ieri și ce trebuie să rezolve de azi înainte. Există un soi de ușă pe care trebuie să o deschideți după ce închideți alta. Finalizați ceva și este scris că trebuie să începeți altceva sau nu puteți finaliza ceva pentru că vă lipsește o informație, o piesă, o chestiune.

Citește mai mult aici: https://playtech.ro/stiri/horoscop-22-28-iulie-2024-cu-mariana-cojocaru-zodia-cu-un-destin-ca-la-jocuri-de-noroc-video-exclusiv-927918

088
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.