Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Marte în Gemeni și Lună plină în Capricorn. Schimbări de destin pentru zodii

Marte în Gemeni din 20 iulie până în 4 septembrie ne face foarte isteție. Ne dă o mare energie mentală de care trebuie să ne folosim, deoarece percepțiile noastre devin mai vii și mai aplicate. Suntem mai atenți și mai vigilenți. De asemenea, unii nativi devin mai aventuroși, mai ales când vine vorba de conectare cu oamenii sau când este necesar să conectăm spații georgrafice.

Luna Plină care se formează pe 21 iulie 2024, cu Soarele în Rac și cu Luna în Capricorn, vine cu un aspect de belșug și de plinătate care vizează viața noastră personală și averea, dar și puterea interioară pe care o avem de a pune în practită lucruri legate de confort.

♈ BERBEC

Luna Plină de pe 21 iulie 2024 pentru Berbeci vine cu confirmarea unei credințe sau a unei căi de suflet. Nu atât banii sunt în interesul lor, dar nici nu sunt de neglijat. Sau, pot simți că banii vin într-un mod mai natural, asta dacă ei urmează un drum de conștiință. Adică aleg profesia pentru care ei simt că au date naturale.

Pentru Berbeci este o perioadă cu multe activități și multe operațiuni, chiar cu multe drumuri. Atenție spre mijlocul lunii august, conjuncția aceea cu Jupiter vă poate strica treaba dacă vă grăbiți. Marte în Gemeni vă face să aveți curajul să investigați, să nu vă mulțumiți cu un singur răspuns.

♉ TAUR

Pentru Tauri această Lună Plină este aducătoare de viziune, claritate și imagine de sine. Cumva nu vor să se trădeze pe ei înșiși. Vor să facă lucrurile corect din toate punctele de vedere, dar mai ales au o viziune pe termen foarte lung.

Taurii au Marte în zona banilor. Dau din coate pentru a face mai mulți sau pentru a nu pierde ceea ce au deja. Există un risc de pierdere sau de investiție masivă spre mijlocul lui august. Calculele trebuiesc făcute foarte bine. Este posibil să plătească unde sunt deja întârzieri sau penalizări.

♊ GEMENI

Gemenii sub influența Lunii Pline au parte de prosperitate materială, de care sunt foarte interesați. Au șansa acum să facă un gest inspirat sau, pentru unii, să nu facă nimic și să nu cheltuie este salvator. Aspectele sunt pozitive. Intuiesc cu cine să se asocieze și ce să ceară de la persoanele cu care se asociază. Au șansa să obțină mai mult decât au preconizat la începutul parteneriatului.

Marte este semnul zodiacal al Gemenilor, ceea ce le aduce multă energie. Orgoliul este la cote mari, mai ales în august, iar reacțiile pot fi disproporționate. Se simt mai jigniți decât ar trebui și dau niște răspunsuri mult prea exagerate. Atenție la ce vorbiți și la gesturile pe care le faceți!

♋ RAC

Această Lună Plină îi vizează direct pe Raci, deoarece este semnul lor zodiacal. Poate fi revelatoare această Lună Plină pentru că le iese cu plin în cale. Mai mult din perspectiva parteneriatului, a omului potrivit sau cum să se pună ei în valoare cu plinul pe care îl au în fața altora care știu să-i aprecieze, să-i vadă corect și să-i valorizeze.

Pentru Raci perioada este aducătoare de întâmplări la care ei mai mult asistă, nu sunt personajele principale. Pot avea sentimentul că nu au ce să facă. Fapte bune sau rele, nu pot interveni asupra lor. Sunt niște serii de consecințe care se leagă. Unii cred că sunt ghinoane, după ghinioane.

♌ LEU

Pentru Lei, Luna Plină este aducătoare de rezolvări. O problemă pur și simplu dispare, nu pentru că dau leii din coate, ci pentru că au parte de contexte salvatoare. Se generează situații și pot scăpa de un impas. Poate fi vorba inclusiv de aspecte legate de sănătate.

Marte în Gemeni pentru Lei este aducător de popularitate, mai ales la finalul lunii iulie. Pot fi prinși în mijlocul unor evenimente pentru care se dau peste cap și încearcă să impresioneze. Se pot lăsa duși de val și pot promite mai mult decât fac.

♍ FECIOARĂ

Nativii Fecioară sunt aspectați de Luna Plină de pe 21 iulie 2024 mai mult pe latura prietenilor, șanselor, oportunităților pe care le recoltează. Sunt niște adunători de lucruri bune, datorită contextelor care nu sunt întâmplătoare, adică le sunt recunoscute calitățile. Se vindecă foarte multe lucruri. Această Lună Plină le deschide un culoar profesional foarte frumos.

Fecioarelor acest Marte în Gemeni le scoate în față o miză mare pentru o funcție sau pentru un rol important. De asemenea, relația cu autoritățile este foarte importantă acum. necesar să aducă foarte multe argumente logice, contabile.

♎ BALANȚĂ

În cazul Balanțelor, Luna Plină vizează siguranța de sine, liniștea interioară și pacea casei. Între 19-21 iulie 2024 vor simți că s-au așezat pe niște șine foarte bune, datorită faptului că în jurul vostru contextele se aliniază. Balanțele simt la această Lună Plină că multe probleme dispar, dar pe de alte parte își dau seama că se pot baza pe propria lor putere.

În ceea ce privește Balanțele, Marte în Gemeni vorbește despre credințe. Multe dintre opiniile lor nu trec un test al practicii, al vieții. Discută mult despre asta. Poate că unele dintre crezurile lor sunt negate de viață. Aduce niște adevăruri usturătoare la început de august, până spre mijlocul aceleiași luni.

♏ SCORPION

Pentru Scorpioni Luna Plină de pe 21 iulie 2024 este aducătoare de soluții, confirmări sau acte bune. Istețimea lor și experiența sunt cele care aduc acest spor. Faptul că știu la ce uși să bată, dar știu și cum să pună problem. Știu cum să se servească de situații și oportunități. Pot avea loc discuții și întâlniri foarte valoroase, chiar și cu cei foarte apropiați.

În cazul Scorpionilor, Marte în Gemeni vine cu pierderi materiale sau cu ratarea unei oportunități din cauza altora sau pentru că nu s-au mișcat la timp. Sunt terifiați de gândul acesta, mai ales dacă este în joc o funcție. Este posibil ca în august cineva să părăsească corabia și să rămână fără un om important în echipă. Sentiment mare de pagubă.

♐ SĂGETĂTOR

Luna Plină pentru zodia Săgetător își face simțită prezența în casa banilor. Sunt interesați să nu scoată din buzunar. Resursele financiare pot veni mai mult prin alții sau pot primi moșteniri, daruri. Este posibil să valorifice niște cadouri mai vechi. În data de 21, sau chiar 22-23 iulie când poartă discuții, știu foarte bine cum să puncteze lucrurile.

Săgetătorilor acest Marte în Gemeni le aprofundează spiritul certăreț și riscul. Mai ales în august este posibil ca lucrurile să ajungă în instanță. De asemenea, trebuie să fie atenți la hârtiile pe care le-au semnat cândva, pentru a ști cum să se protejeze.

♑ CAPRICORN

Capricornii trebuie să aibă mare atenție la sănătate, la modul în care se implică corporal în niște lucruri. Poate trebuie să facă lucruri fizice pentru partener sau la muncă. Luna Plină de pe 21 iulie 2024 le dă curajul să înțeleagă că ei pot salva lucruri sau că pot contribui la lucruri.

Munca și organizarea lucrurilor sunt aduse în prim plan pentru Capricorni. Marte în Gemeni le accentuează și talentul pedagogic. Pot fi enervați de cineva în august care nu pricepe o ideea, deși le-a fost spusă de 100 de ori. În legătură cu propria lor persoană sunt destul de exigenți, vor să învețe lucrurile bine.

♒ VĂRSĂTOR

Luna Plină pentru Vărsători vizează anumite contexte profesionale sau de organizare a vieții. Prioritățile pe care le au, felul în care își organizează toate activitățile. Simt cumva la această Lună Plina ce este benefic pentru ei ca stil de viață, ce să intre sau să iasă din viața lor. De asemenea, care sunt prioritățile în ceea ce privește munca, sănătatea sau casa.

Marte în Gemeni este favorabil pentru vărsătorii părinți sau pentru cei care lucrează cu persoane tinere. De asemenea, atenție la excese în mijlocul lunii august. Pot fi aventuri, experiențe care vă pot pune în pericol sănătatea.

♓ PEȘTI

Pentru Pești Luna Plină de pe 21 iulie 2024 vizează succesul pe care îl vor datorită muncii și ideilor lor. Inspirațiile pe care le au sunt urmate de puneri în practică, de aceea pot culege roade destul de repede. Pot face față provocărilor și efortului tocmai pentru că totul vine din inima lor. Este o Lună Plină care poate pava succesul.

Peștii au localizat acest Marte în Gemeni în cămin, în casă, ceea ce îi poate face să se simtă prizonierii unor ziduri din care își doresc să evadeze. Au mare nevoie de libertate. Își pot da seama că propriile lor gânduri și convingeri sunt cele care îi limitează. Unii constată că mediul în care trăiesc este toxic sau neprielnic.

071
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.