Știri

Horoscop Camelia Pătrășcanu august 2024. Mercur Retrograd, tensiuni pentru 3 zodii, dar conturi pline pentru altele

Începutul lunii august este foarte tensionat pentru că avem de-a face, din 4 august, cu Mercur Retrograd în Fecioara. Problemele de zi cu zi, de muncă, de îngrijire, de sănătate ne preocupă, fiind foarte multe lucruri de ordonat. Drumurile, călătoriile sunt și ele supuse schimbărilor și fluctuațiilor din cauza lui Mercur Retrograd.

Horoscop Camelia Pătrășcanu, zodii în tensiune din cauza lui Mercur Retrograd. Este bine să ne uităm atent la viața noastră, să vedem ce e disfuncțional, ce putem corecta, la ce putem renunța. Este o perioadă de organizare și de ordonare a lucrurilor, o reprioritizare care este necesară. Aceste schimbări sunt foarte bine venite, cu atât mai mult cu cât au loc pe Mercur Retrograd, acesta le face cumva înstăpânite sau bine așezate.

Nu sunt ușor de pus în aplicare pentru că în aceste prime două săptămâni din august planetele sunt tensionate și trebuie să fim onești cu noi, adică să ne uităm la propriile noastre greșeli, alegeri neinspirate și consecințele lor, pentru a pune lucrurile din nou în ordine, potrivit fanatik.ro

De asemenea, este foarte important să fim atenți la munca noastră și la hârtiile de muncă, la ce semnăm, la ce ne obligă lucrurile pe care le-am semnat sau le-am discutat.

În aceste două săptămâni din august începem să vorbim și despre aprovizionare sub toate aspectele vieții. De la cămara pusă în ordine, la ordinea în casă în general, până la profesie și muncă. De suferit are și felul în care funcționăm în comunicarea noastră cu colegii sau cu diversele departamente de la care avem nevoie. Deci, comunicarea e foarte importantă.

Mercur este retrograd, de aceea este bine să fim un pic mai atenți, nu doar să fie corect ce emitem, ci să urmărim să se și înțeleagă corect ce am vrut să transmitem. Adică trebuie să ținem cont cumva și de limbajul celuilalt, de modul de interpretare. E foarte delicată problemă.

Berbecii, atenționări cu privire la sănătate

Pentru Berbeci este o perioadă cu muncă intensă, agitată, cu multe discuții și aranjamente. Sunt făcute acum, în primele două săptămâni ale lui august, dar vor fi verificate spre final de septembrie. Sănătatea este iarăși o temă pe care berbecii o iau în analiză și chiar pot face analize medicale. Ele poate nu sunt concludente din prima, poate e necesar să repete sau să ceară sfatul mai multor specialiști cu hârtiile de laborator în mână. Într-un final, în septembrie, vor primi răspunsurile cele mai clare. Pe de altă parte, sunt preocupați de bani.

Citește AICI pentru toate zodiile.

0205
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.