Știri

Dan Diaconescu este răpus de durere. Din păcate cea mai dragă femeie lui a murit

Mama fostului prezentator TV Dan Diaconescu a murit. Anunțul a fost făcut chiar de fostul patron OTV, pe pagina sa de Facebook.

Dan Diaconescu, fost patron al OTV, a anunțat, vineri, decesul mamei sale, Măru Diaconescu. Anunțul a fost făcut pe pagina personală de Facebook a fostului jurnalist, acolo unde a exprimat durerea și regretul său în fața acestei pierderi enorme.

„Dumnezeu s-o odihnească pe frumoasa, cumintea și vrednica – adică minunata noastră mamă – Măru Diaconescu. Te iubim, oriunde ai fi, Mamă Mario, Nic și Dan”, a scris Dan Diaconescu într-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale.

Într-o altă postare, Diaconescu a adăugat o fotografie a mamei sale și a exprimat sentimentul de pierdere profundă, întrebându-se retoric: „Mama noastră cea de toate zilele s-a dus în lumea de apoi. Ce facem, mamă, fără rădăcină noi?”

Dumnezeu s-o odihnească în pace!

053
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.