Știri

Alina Badic, horoscop 29 iulie – 4 august

Horoscop pana pe 4 august 2024. Alina Badic aduce vesti importante pentru mai multe zodii in perioada urmatoare. Vin schimbari benefice pentru mai multe zodii.

„S-ar putea sa primiti anumite mesaje importante care tot plutesc in aer de ceva vreme, mesaje legate de destinul dumneavoastra”, a spus Alina Badic, la B1TV

Berbec

Pozitionarea lui Saturn si Neptun pe Casa credintei e una de mare forta, care invita la o credinta, la o puritate si curatenie sufleteasca aproape de perfectiune pentru a se regla toate lucrurile si toate domeniile. Deci credinta la toate nivelurile! Si e foarte important sa stie sa acceseze energia astfel incat s-o puna in practica la momentul optim.

Taur

Foarte importanta conjunctia Uranus – Marte, una care poate fi toxica daca nu stii sa-i intelegi substratul. Ea da o agitatie pentru toate zodiile, dar mai ales pentru zodiile implicate, pentru ca Uranus e acum in Taur si Marte tocmai a parasit acest semn. Au niste beneficii materiale in aceasta perioada, dar se dovedesc uneori insuficiente pentru a le da acea stare de optimism. Sunt foarte obositi si chiar epuizati cu Uranus in semn, care le da foarte multe directii, promisiuni. Toata lumra trage de ei si ei trebuie sa stie sa aleaga, pentru a avea si momentele lor de respiro.

Gemeni

Dintr-un conflict, Gemenii renasc. Sunt situatii un pic mai dure de viata si totusi au o sansa deosebita de a purta ACEA negociere cu Universul. Pot avea oportunitati incredibile de a intra intr-o relationare cu Divinitatea si cu structurile lor superioare.

Rac

Regenerare incredibila! Racii pot renaste din cenusa in aceasta perioada. Orice domeniu pentru ei care a avut o sincopa de-a lungul timpului sau a fost in stare de deficit energetic poate sa renasca acum.

Leu

Foarte multa energie pe care Leii o identifica acum. Vor din nou sa simta ca traiesc. Pluto umbreste destul de mult. Totusi, sa ai astrul mortii, cum se spune, in semn opus nu e un lucru foarte confortabil. E ceva care se uita la Leu in oglinda, precum o umbra permanenta. E un ceva care nu-l lasa pe Leu sa se linisteasca. E o forta care se opune unor activitati. Au tot felul de parteneriate care le limiteaza liberul arbitru.

Fecioara

Fecioarele au o ecuatie destul de dificila de rezolvat. Uneori ea pare de nerezolvat si, totusi, e una foarte simpla din punct de vedere al fortei astrale, pentru ca informatia se afla in ei. Trebuie sa analizeze foarte mult toate tipurile de relatii de care sunt legate intr-o forma destul de puternica, de care nu se pot disocia. Trebuie sa gaseasca acolo mesaje, care sunt foarte puternice. Aceste relatii vorbesc foarte mult despre natura si nivelul la care Fecioarele se afla. Beneficii la nivel socio-profesional.

Balanta

Balantele pot identifica o zona care incepe sa creasca, in care li se permite oarece expansiune. Pot avea foarte multe realizari. Trebuie sa identifice zona care permite aceste realizari. La fel ca-n cazul celorlalte zodii, pot avea loc potentiale rupturi, disensiuni cu persoane de care au fost legate mai mult prin context.

Scorpion

Scorpionii sunt legati de alte lumi si de alte dimensiuni. Trebuie sa-si faca un bilant energetic sa stie exact cat pot duce, pentru ca au obiceiul uneori sa munceasca prea mult sau sa interactioneze cu oameni care sunt putin mai solicitanti energetic. Trebuie sa fie atenti si transanti: daca se simt solicitati, sa spuna ”stop!”.

Sagetator

Multe schimbari, dar majoritatea sunt benefice. Modificari si expansiuni din toate punctele de vedere. Ar trebui sa-si aleaga un domeniu de care sa se ocupe in mod special, unul care le da forta, optimism, ii face sa se simta entuziasmati. S-ar putea sa nu fie domeniul in care activeaza de obicei, ci unul adiacent. E foarte important sa descopere de unde le poate veni energia. Isi vor alege cu foarte mare atentie oamenii cu care interactioneaza.

Capricorn

Saturn ramane tartor. El vorbeste acum pe cuadratura cu Jupiter despre niste alegeri pe care le poate face in numele lor. Capricornii trebuie sa descopere care sunt acele domenii care vin cu foarte multa forta, care sunt acele domenii in care sunt incurajati sa actioneze. Trebuie neaparat si sa se relaxeze. Pluto pe Casa a II-a vorbeste despre puterea destinului, puterea interactiunii cu anumite persoane alese de Univers pentru a le arata lucruri. Sunt de evitat relationarile false, persoanele meschine, alipirea la proiecte in care nu cred cu adevarat.

Varsator

Invata multe lucruri, au o revelatie, isi dau seama cum sta treaba in privinta unui conflict. Pentru Varstori e o mare reusita! Era ceva ce-i tulbura pana acum si deodata isi dau seama ca-i tulbura ceva ce n-ar fi trebuit sa-i tulbure. Deci nativii Varsator inteleg un aspect al vietii lor foarte important. Discutiile sunt purtatoare de mesaje. Pot purta negocieri de mare forta daca persoanele sunt potrivite. Sa se concentreze mai mult la persoana respectiva decat pe negocierea in sine.

Pesti

Pestii au ajuns intr-o etapa a vietii lor in care claritatea e importanta. Isi doresc claritate, sa stie exact cum stau lucrurile. Apar persoane nu neaparat bizare, dar care par ca nu au o logica in viata lor. De fapt, ele joaca un rol foarte important, deci trebuie sa identifice rolul acestor persoane. Vor constata ca interactiunile cu acestea au un sens extraordinar de puternic. Le fac foarte bine din punct de vedere energetic.

0111
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.