Știri

Cum te ajută bolțarii autoportanți să construiești garduri elegante?

De ce tipuri de bolțari ai nevoie pentru un gard perfect?

Star Stone oferă mai multe tipuri de bolțari gard finisați pentru a ajuta la construirea completă a gardului, inclusiv la finisarea acestuia. 

Variantele standard sunt cele cu ajutorul cărora vei construi efectiv gardul. Ulterior, vor fi necesare colțurile speciale și capacele special concepute pentru finalizarea gardurilor cu un aspect sofisticat. Datorită modului de prindere, va fi mult mai ușor să elimini părți din manopera pentru montaj.

Cum se montează bolțarii Traverstone?

Atunci când montezi bolțari autoportanți finisați Traverstone, deși procedura este una simplă, va fi necesar să acorzi atenție detaliilor pentru un rezultat optim. Știm cât de interesant poate fi să construiești singur, mai ales atunci când ești pasionat de bricolaj. Este suficient să urmărești pașii și instrucțiunile de pe site pentru a-ți asambla singur gardul. 

În primul rând, va trebui să cureți și să nivelezi terenul pe care urmează să construiești gardul. Sapă un șanț de 30 cm adâncime aproximativ și pune în el pietriș compactat pentru a avea o bază solidă. Pune primul rând de bolțari gard pe această bază și asigură-te că sunt corect nivelați și aliniați.

În timpul montajului va trebui să realizezi cu mare atenție armăturile pentru stâlpi și fundație. Hidroizolează zona dintre fundație și bolțari pentru a evita ca infiltrațiile de apă să deterioreze gardul. Poți folosi în acest sens membrane hidroizolatoare. 

Verifică periodic poziționarea fiecărui bolțar pentru a te asigura că aceștia sunt amplasați corect. Rostuiește, montează capacele de interval și bucură-te de gardul tău.

Tehnologii incluse în bolțarii Traverstone de la Star Stone?

Bolțarii Traverstone nu sunt simple cuburi pentru construit garduri. În realitate, vin cu mai multe tehnoloogii specifice pentru a obține rezultate optime.

Star Stone Power îți asigură o rezistență de neegalat datorită utilizării agregatelor de carieră cu o calitate imbatabilă. 

Tehnologia Protect oferă armare tridimensională în toată masa produsului, eliminând crăpăturile și fisurile generate de tensiuni și contracții. 

Tehnologia Clean vine estetic în ajutorul tău pentru că gardul va rămâne curat tot timpul. Praful și murdăroa aderă greu spre deloc pe suprafețele bolțarilor. 

Dacă îți dorești un aspect cât mai realist pentru gardul tău, Star Stone Real este o tehnologie care permite reproducerea texturilor naturale, fiind astfel o alternativă foarte potrivită pentru pietrele naturale sau alte materiale similare.

049
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.