Magazin

Horoscop 5-12 august 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii renasc, Capricornii iau decizii importante

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul celor 12 zodii pentru săptămâna 5-12 august 2024.

Berbec

Demararea unei acţiuni, a unei afaceri. Este o săptămână cu noi începuturi. Au energie de lansare. Se va petrece un fapt nou. Se poate relansa o relaţie veche.

Taur

Au o carte excelentă care anunţă că orice ar interprinde va fi cu reuşită. Reuşita va fi una excepţională. O dragoste cu adoraţie, uniune, fericire şi recompense. Le-a pus Dumnezeu mâna-n cap, cu alte cuvinte.

Gemeni

Au o carte pozitivă de renaştere. Au o săptămână cu multă libertate. Reuşesc să se salveze dintr-o situaţie mai dificilă, pe care chiar ei au creat-o.

Rac

Au protecţie foarte puternică din partea unei personalităţi marcante. Trebuie să fie încrezător pentru că sunt pe calea cea bună. Pentru cei care îşi doresc o uniune, se anunţă o căsătorie.

Leu

Au o carte mai instabilă. Când sus, când jos. Pot fi posesivi şi duri în această săptămână.

Fecioară

Fericire, reuşită şi afirmaţie. Le sunt recunoscute toate meritele. Dau dovadă de multă vitalitate. Au succes în tot ceea ce îşi propun.

Balanţă

Au o săptămână cu multă comunicare. Pot exista schimburi de scrisori, mesaje. Vor simţi o atracţie mai mult intelectuală decât fizică pentru o persoană apropiată.

Scorpion

Visare, trecut. O săptămână în care aceşti nativi trăiesc din trecut. Au o săptămână care le apasă emoţii puternice.

Săgetător

Are o carte cu negativitate. Reacredinţă din partea unor colegi, prieteni. Este cazul să părăsescă această situaţie.

Capricorn

Sfârşitul unei situaţii. Transformarea se impune. Trebuie să accepte schimbarea în profunzime.

Vărsător

Începutul unei acţiuni noi sau unei profesii noi îi va conduce către o realizare materială pozitivă.

Peşti

Furie, dispută, nervi. Ruptură violentă dacă nu se impune mai multă înţelepciune

0157
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.