Știri

Clipe grele pentru Nadia Comaneci. Din păcate, s-a stins după Jocurile Olimpice

Durere în familia Nadiei Comăneci! Socrul său, Harold Conner, a trecut în neființă recent. Celebra gimnastă a împărtășit vestea tristă cu fanii săi, anunțând dispariția tatălui lui Bart Conner, Harold Conner, și exprimându-și tristețea profundă.

Nadia Comăneci și soțul ei, Bart Conner, trec prin momente extrem de dificile. Harold Conner, tatăl lui Bart, a decedat la vârsta de 93 de ani, lăsând în urma sa o familie îndurerată. Relația strânsă pe care o avea cu familia sa, inclusiv cu Nadia Comăneci, este bine cunoscută. În urmă cu trei ani, Nadia a sărbătorit împreună cu socrul ei aniversarea de 90 de ani, postând imagini emoționante pe rețelele de socializare.

Pierderea lui Harold Conner a adus o mare durere în sufletul gimnastei și al întregii familii. În aceste momente grele, Bart Conner are alături sprijinul soției sale, Nadia Comăneci, și pe cel al fiului lor, Dylan.

Mesajul transmis de Nadia Comăneci pe rețelele de socializare reflectă profunda apreciere și iubire pe care le-a avut pentru socrul său. Mulți dintre fanii săi au reacționat la mesaj, oferindu-i sprijinul și compasiunea lor.

„Odihnește-te în pace, dragă Harold. Ai fost un om uimitor, minunat și iubitor. Te iubim”, a scris Nadia Comăneci pe rețelele de socializare.

097
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.