Știri

Cine este, de fapt, femeia din București care împingea persoanele pe linia de tramvai

O femeie de 61 de ani din Capitală a semănat panică printre mai mulți bucureșteni care așteptau tramvaiul după ce a împins mai multe persoane pe șine. Femeia a fost prinsă după mai multe zile și transportată la un spital de specialitate.

Un incident șocant a avut loc în Capitală zilele trecute, când femeia de 61 de ani a început să împingă pe șinele de tramvai, la întâmplare, călători aflați în stație. Mai mulți dintre cei care au fost protagoniștii acestui incident au filmat-o pe femeie, dar aceasta nu a putut fi identificată imediat. Niciuna intre victime, însă, nu a depus plângere la poliție, oamenii legii sesizându-se din oficiu.

Cu toate că pe rețelele sociale au fost postate în mod repetat filmări din timpul incidentului, femeia a reușit să se ascundă timp de câteva zile. În cele din urmă, polițiștii au identificat-o într-un mall din Sectorul 3, fiind recunoscută de polițiști datorită aspectului său distinctiv și a măștii pe care o purta.

Incident șocant în Capitală! O femeie a împins mai multe persoane pe șinele de tramvai. Aceasta a negat acuzațiile
Aceasta a fost audiată, iar apoi transporată la un spital de specialitate. Inițial, femeia a negat acuzațiile, susținând că nu este persoana căutată. Operațiunea de prindere a avut loc, ieri, în jurul orei 14:30 și a fost coordonată de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. Autoritățile continuă ancheta pentru a stabili toate circumstanțele cazului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

„La data de 12 august 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 13 Poliție au identificat și depistat o femeie, în vârstă de 61 de ani, bănuită de comiterea faptelor. Persoană în cauză a fost condusă la sediul subunității, în vederea audierii, ulterior fiind transportată la o unitate medicală de specialitate.

Menționăm faptul că, până în acest moment, la nivelul subunităților de poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic, în timp ce se afla într-o stație de tramvai, din Sectorul 3. În acest caz, polițiști s-au sesizat din oficiu.

În continuare se fac verificări de către polițiști din cadrul Secției 13, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanții Poliției.

084
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.