Știri

Culori „interzise” femeilor de peste 45 de ani, ar trebui evitate total

Femeile trecute de 45 de ani trebuie să știe că există câteva „reguli de aur” în ceea ce privește vestimentația lor, și nu numai. Doamnelor trecute de această vârstă le este recomandat să evite anumite nuanțe și să învețe să le aleagă pe cele care le reprezintă.

Ce culori ar trebui să poarte femeile trecute de prima tinerețe

Specialiștii le recomandă să renunțe la culorile fluorescente, îndeosebi rozul fucsia, și să schimbe paleta de culori. Pot opta pentru nuanțe pastel, maro închis, albastru sau roșu, în general haine în nuanțe profunde.

Alte reguli de modă pentru femeile trecute de 45 de ani
Una dintre cele mai importante reguli stilistice amintește să ții cont de forma corpului tău și să o pui în evidență purtând ținute din materiale calitative.

Dacă sunt anumite zone ale corpului care simți că nu te avantajează, atunci evită să porți haine mulate din materiale sintetice. Poți opta, în schimb, pentru cămăși din bumbac, pantaloni drepți, fuste sau rochii potrivite pentru silueta ta.

Dacă fustele scurte, mulate, nu îți pun corpul în evidență, încearcă să le înlocuiești cu cele de alte dimensiuni: la nivelul genunchiului, deasupra sau dedesubtul genunchiului.

Hainele cu două mărimi mai mari nu machează întotdeauna imperfecțiunile. Dimpotrivă, poți să devii dezavantajată și să pici în cealaltă extremă. Nu evita să porți rochii care se mulează frumos pe corp și care te avantajează, evită doar piesele de vestiementație din materiale lycra și optează pentru cele mai rigide.

Femeilor trecute de prima tinerețe nu le mai este recomandat să poarte haine pline de culori și imprimeuri, simplitatea devenind o prioritate.

De asemenea, în cazul celor care nu sunt mulțumite cu anumite aspecte ale corpului, de mare ajutor poate fi lenjeria modelatoare. De asemenea, un corset modelator subțiază frumos talia, așa cum o pereche de colanți modelator oferă senzația unui posterior mult mai ferm. De asemenea, sutienul purtat trebuie să aibă mărimea potrivită.

041
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.