Știri

Maria și ispita Mădălina s-au întâlnit la bonfire. Care a fost reacția concurentei

Maria și ispita Mădălina au avut parte de o confruntare de zile mari în ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, de pe 26 august 2024. Concurenta a avut parte de o reacție neașteptată când a aflat ce spune iubitul ei despre ea pe cealaltă insulă.Odată ajunsă la bonfire, prezentatorul TV nu a ținut-o în suspans pe concurentă.

Acesta i-a dezvăluit că pe celălalt scaun de lângă ea va sta Mădălina. Ispita și-a făcut apariția pentru a-i transmite Mariei lucruri importante despre iubitul ei.Deși nu se aștepta la o astfel de surpriză, Maria a mărturisit că își dorea să vorbească cu Mădălina. Ispita a avertizat-o pe concurentă că nu are vești foarte bune să-i dea. Discuția dintre cele două a luat o întorsătură neașteptată atunci când tânăra a aflat ce spune Dani despre ea.

„Am ajuns la concluzia că el are potențial. Are și momentele lui de imaturitate, cum toți avem, dar știe ce vrea. Mi s-a părut că tu l-ai adus în punctul în care este acum, și-a pierdut toată încrederea în el. Nimic din ce făcea nu era bine, nu-l ascultai niciodată, deși el încerca de fiecare dată să-ți comunice tot ce îl deranja. A venit de 37 de ori după tine. Nu ai cum să spui că nu te-a iubit când a venit de atâtea ori după tine, nu poți să lași un om să te aștepte cu orele în fața blocului, nu poți să distrugi un om în felul ăsta”, a început să-i spună Mădălina.

„Nu l-am distrus eu, ci din fosta relație a venit așa. Am rămas și eu cu traume din cauza lui. Tu n-ai de unde să știi pentru că îl cunoști de trei săptămâni, iar eu de 5 ani. Dacă este așa cum spune el, de ce a stat 5 ani să se împace cu mine? Îți mulțumesc că m-ai scăpat de el, o să te convingi singură după. (…) Dacă aș vrea să-i stric imaginea doar trei lucruri spun și s-a stricat destul”, i-a răspuns Maria.

095
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.