Știri

Test pentru genii | Mută un singur băț de chibrit pentru a forma un pătrat, în doar 8 secunde

Tot ce trebuie să faci este să muți un singur băț de chibrit pentru a forma un pătrat. Doar geniile reușesc să rezolve acest exercițiu în doar 8 secunde. Crezi că poți să dobori recordul? Iată ce ți-am pregătit!

Testul de astăzi este unul cu un grad de dificultate ridicat și necesită o atenție și concentrare sporită. De obicei, testele de inteligență sunt folosite de psihologi sau experți pentru a evalua nivelul de IQ al unei persoane.

Cei care vor reuși să rezolve provocarea de mai jos sunt considerați genii și merită toate felicitările.

Testul de astăzi pare la prima vedere unul simplu, însă, nu e chiar așa. În esență, tot ce trebuie să faci este ca pornind de la imaginea de mai sus să mutați n singur băț de chibrit pentru a forma un pătrat.

Această provocare nu implică doar găsirea mișcării corecte, ci și capacitatea de a înțelege relațiile spațiale și de a gândi creativ. Persoanele cu inteligență superioară se descurcă de obicei foarte bine în astfel de exerciții datorită abilităților lor avansate de rezolvare a problemelor și a unui simț de observație foarte dezvoltat.

Dacă reușești să rezolvi rapid acest puzzle, este o dovadă a abilităților tale cognitive excepționale și a clarității de gândire sub presiune. Pentru cei care încă se străduiesc, nu vă descurajați. Găsiți răspunsul mai jos.

038
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.