Știri

Marcela Fota a ajuns la capătul puterilor! Fanii sunt foarte îngrijorați după ce a postat ultimul mesaj

Marcela Fota a venit cu noi detalii despre ce se mai întâmplă în viața ei personlă. Artista a trecut prin momente grele, iar cu multă muncă a reușit să le depășească. Acum încearcă să se bucure de fiecare experiență pe care i-o oferă viața.

Marcela Fota și-a pierdut soțul pentru totdeauna și a fost nevoită să-și crească singură copilul. După ce a reușit să depășească momentul greu prin care a trecut, artista a fost văzută în compania unui alt bărbat, mult mai tânăr. S-a trezit cu reacții foarte urâte din partea oamenilor din jur, dar a ales să nu se lase afectată.

Interpreta de muzică populară a postat un mesaj dureros pe rețelele sociale, în care a pus versurile uneia dintre piesele sale. În piesă e vorba despre suferința cu care trebuie să te confrunți după ce te desparți de persoana iubită.

Marcela Fota, postarea cu care și-a înduioșat fanii
„Multe aș avea să-ți spun

De când ne-am luat rămas bun

Da-i spun doar inimii mele,

Ea știe a mea durere.

„Multe aș avea să-ți spun este un cântec popular ce exprimă durerea despărțirii de persoana iubita. Aproape oricine trece printr-o despărțire odată în viață deci vă veți putea regăsi în această melodie.”, a fost mesajul transmis de Marcela Fota prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Solista de muzică populară nu a precizat dacă versurile fac referire la viața ei personală sau nu.

046
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.