Știri

Pro TV anunță o emisiune care a cucerit milioane de telespectatori în lumea întreagă. Românii abia așteptau să se producă și în România

Pro TV aduce în România unul dintre cele mai lăudate show-uri la nivel internațional. Trustul a achiziționat licența unei emisiuni lansate în anul 2021.

Pro TV aduce în România unul dintre cele mai lăudate show-uri la nivel internațional. Trustul a achiziționat licența unei emisiuni lansate în anul 2021, care urmează să ajungă în acest an în nu mai puțin de 25 de țări. Premiul constă într-o sumă mare de bani pentru cei care își înșeală colegii.

Pro TV aduce show-ul „The Traitors” în România

„The Traitors” (Trădătorii) este numele emisiunii care a reușit să devină faimoasă și să atragă sute de mii de fani în Marea Britanie și în Statele Unite ale Americii. Mai mult, show-ul are versiuni internaționale care includ Franța și Spania. Emisiunea este filmată într-un castel, iar concurenții trebuie să lupte pentru premiu, încercând să decidă care dintre ei a fost desemnat în secret ca trădător. Formatul începe cu cei 20 de concurenți care merg într-un castel unde trec prin diverse misiuni și câștigă bani, potriviy Paginademedia.ro. Toți intră în castel ca The Faithful/Cei corecți, iar o parte dintre ei, aleși de către gazda emisiunii în secret, sunt The Traitors/Trădătorii.

„Sunt încântat să urez bun venit noilor parteneri din familia The Traitors din EMEA. Suntem încântați să-i avem pe The Traitors pe un nou continent cu Primedia Studios în Africa de Sud, precum şi să-i întâmpinam parteneri nostri Prime Video, Atresmedia TV şi Pro TV, care au un istoric impresionant în furnizarea de formate de divertisment de succes pe teritoriile lor.”, a transmis Stephen Driscoll, cel care vinde formatul.

În cadrul emisiunii, 20 de concurenți se întâlnesc pentru a-i elimina pe cei care sunt corecți, iar în fiecare seară se votează în grup eliminarea unui concurent. În cazul în care un trădător ajunge în finală, ia toți banii, iar dacă ultimii rămași au eliminat toți trădătorii, ei sunt nevoiți să împartă premiul. Astfel, ideea show-ului este ca participanții să-i mintă și să-i înșele pe ceilalți.

În Statele Unite ale Americii, emisiunea este prezentată de actorul scoțian Alan Cumming, iar concurenții sunt vedete participante la alte emisiuni reality. Totuși, în majoritatea țărilor, oamenii obișnuiți aleg să participe.

093
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.