Media

Anunțul făcut de Andreea Bălan după un an de relație cu Victor Cornea

Andreea Bălan (40 de ani) și Victor Cornea (31 de ani) formează un cuplu de ceva timp și se înțeleg de minune, cel puțin asta reiese din mărturisirile artistei. Vedeta a fost soția lui George Burcea, tatăl fetițelor sale, însă de această dată nu vrea să se mai grăbească în ceea ce privește o nouă căsătorie.

„Ne iubim foarte mult și o hârtie nu face diferența”

Andreea Bălan a mai spus o dată „Da” în fața altarului, însă de această dată vedeta nu își mai dorește neapărat să fie cerută în căsătorie. Cu toate acestea, blondina rcunoaște că nu ar putea spune „Nu” în fața unei astfel de propuneri, pe viitor.

„Suntem alături unul de celălalt. Momentan mai așteptăm, vedem. Nu e ceva ce doresc cu ardoare, pentru că contează foarte mult conexiunea sufletelor. Noi ne iubim foarte mult și o hârtie nu face diferența. Drept dovadă au fost cazuri, și la mine, unde hârtia mai mult a stricat și a pus presiune și nu a fost ok. Mai bine așa, totul încet”, a declarat Andreea Bălan, potrivit Spynews.

Andreea Bălan, mereu alături de Victor Cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea sunt mereu alături unul de celălalt, iar ori de câte ori are ocazia, artista își însoțește partenerul la competițiile de tenis.

„A fost acum o vacanță de o săptămână la Lacul Como, a avut el acolo turneu, a și câștigat și ne-am bucurat tare de tot că a venit cu încă un trofeu acasă, dar nu mai plec. Nu mai plec până în noiembrie, să termin cu Sala Palatului și am o lună, o lună și ceva și e ultima sută de metri. După Sala Palatului vreau să mă odinesc, îmi doresc să ajung iar în Australia, la Australian Open, să mă bucur, să culeg roadele acestui concert”, a mai spus ea.

Pe de altă parte, cântăreața mărturisește că nu este deloc deranjată de părerile celor din jur cu privire la diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea. Deși îi despart 10 ani, întrucât ea are 40, iar el 31, cei doi au o relație bine închegată și tocmai acest aspect face ca lucrurile dintre ei să meargă perfect, spune ea, potrivit Fresh by Unica.

030
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.