Știri

Dupa 6 ani de casnicie Simona Gherghe si sotul ei a facut anuntul

Simona Gherghe susține că între ea și soțul ei nu a fost dragoste la prima vedere, cu toate acestea s-au mutat împreună după numai o lună de relație. Vedeta de la Antena 1 ne-a vorbit despre începutul relației cu Răzvan Săndulescu, cum a fost cerută în căsătorie și motivul pentru care a făcut nunta în secret.

Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut.

Cum ai fost cerută în căsătorie? Acasă la noi, de ziua mea, la 12 noaptea. Ce a însemnat pentru tine să fii mireasă? A fost o dorință din copilărie/adolescență?

Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi… Mult mai mult decât să fiu mireasă mi-am dorit să fiu mamă.

Cum ați sărbătorit aniversarea căsniciei?

În familie, ca toate aniversările din ultimii doi ani. Aşteptăm momentul să facem o petrecere cu prietenii noştri.

Simona Gherghe a reușit în decursul anilor să-și consolideze o carieră puternică în televiziune, și ulterior și-a format familia mult dorită.

Ana și Vlad au o relație apropiată cu părinții lor, care îi învață lucruri de bază în viață. Cum se descurcă Simona și Răzvan cu certurile copiilor, a povestit chiar ea:

„Dezbatem. Ne certăm. Am învățat că cearta e sănătoasă când se încheie în fața copiilor cu o împăcare. Asta le spun și lor când se mai bat: Fiți atenți! Ana, Vlad, și eu cu tati ne certăm, dar ați văzut, nu există să ne lovim, ne împăcăm.

Da, suntem diferiți, tot timpul le spun că suntem unici. Suntem foarte diferiți. E normal să existe idei diferite, să vrem lucruri diferite. Ție poate-ți place înghețata, mie-mi place popcornul. Hai să facem cumva, să mulțumim pe toată lumea.

Da. Deci ne certăm, dar evident ne spunem părerea, dar imediat ne regrupăm. Ținem cont foarte mult”, a mai spus vedeta de la Antena 1.

020
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.