Știri

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: fenomen RAR pe 20 septembrie, ce aduce noroc la loto

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cuadratura Jupiter-Soare, care are loc până pe 20 septembrie, își va pune destul de serios amprenta asupra mai multor semne zodiacale. Două din cele 12 zodii vor fi, însă, ceva mai afectate.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Jupiter și Soarele formează un aspect tensionat. Ne interesează să rezolvăm lucruri, mai ales la locul de muncă. Simțim tensiunea în domeniul activităților curente. Poate fi o lege care ne deranjează sau modul ei de aplicare. Pe de altă parte, tensiunea interioară indică și faptul că nu ne simțim pregătiți pentru provocările pe care le avem și asta ne ocupă destul de mult timp și energie sufletească, scrie Fanatik.ro.

Hărnicia, atenția față de detalii, perseverența cu care ne ținem de treabă ne facem să fim mai productivi, să izbutim, în cele din urmă. Trebuie, deci, să stăpânim tensiunea interioară, iar dacă depinde ceva de noi, e bine să învățăm anumite informații, să ne deschidem mintea.

Berbecii au o perioadă în care pot simți că tot ce știau ei că trebuie făcut nu se potrivește cu ce se face sau ce se întâmplă. Nu trebuie să se supere pe nimeni. Cuvântul are o mare importanță. Contează cum se adresează celor din jur. Toată lumea poate vedea că nu funcționează ceva, dar ce e esențial e felul în care comunicăm despre ce nu merge.

Taurii au tensiunea în zona cheltuielilor. Unele trebuie făcute, altele nu. Pot face anumite investiții în unelte, în ajutoare. Simt nevoia să perfecționeze o anumită îndemânare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Gemenii au tensiunea aducătoare de un disconfort interior. Sunt grăbiți, infatuați, își dau o valoare mai mare decât au sau față de cât sunt dispuși cei din jur să recunoască. Pot fi zile în care, chiar dacă își fac treaba, simt nevoia de liniște. E important somnul în această perioadă. Pot simți nevoia să mănânce compulsiv, nu le face bine.

Racii au tensiunea dată de Jupiter și Soare în drumeții. Nu toate lucrurile vor decurge așa cum au aspirat ei și pot trăi multe dezamăgiri. Sunt incapacitați de diverse aspecte, de lipsa de sincronizare, evenimente și lucruri care se întâmplă peste agenda lor și nu mai ajung să facă anumite lucruri. Pot asista la bârfe despre ei, despre alții.

Leii au tensiunea dată de planurile lor mari și de posibilitățile economice. Poate ar trebui să amâne anumite planuri sau să refuze anumite invitații.

Fecioarele au tensiunea aducătoare de conflict interior legat de statut. Unele aspiră la o anumită reprezentativitate, imagine, respectabilitate. Dacă au deja o funcție, asta implică anumite luări de poziție, anumite puteri de care au nevoie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Balanțele au cuadratura un pic mai dificilă în a înțelege un cadru legal. Au emoții legate de anumite decizii care se iau, la care contribuie sau nu. Sesizează nereguli la locul de muncă sau în mediul în care trăiesc.

Scorpionii au tensiunea dintre Soare și Jupiter aducătoare de momente în care se pot simți falși sau impostori. Momentul e mai mare decât se simt ei capabili. Într-un concurs de împrejurări, pot fi puși într-o poziție foarte vizibilă.

Săgetătorii au tensiunile legate de relația cu autoritățile, mai ales când se simt forțați să facă niște lucruri. Au sentimentul că unele sarcini nu intră în dreptul lor, că linia care se urmează nu e corectă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Capricornii au parte de dispute în sistem. Vin tot felul de ordine, oamenii interpretează fiecare normă după cum consideră. Trebuie să fie atenți la argumente, căci e vorba și de dispoziția celorlalți, nu doar de argumentele care se aduc.

Vărsătorii au un conflict între posibilități și visuri, mai ales dacă ele se bazează pe așteptările de la ceilalți. Se apucă și fac lucruri cu propriile lor mâini fără să mai primească de altul ceva.

Peștii își ascund măreția pentru a face altora pe plac. Ideea e să nu fie ei frustrați. Nu spun dintr-odată tot adevărul sau ce doresc, tatonează terenul. Au o relație de colaborare pe care nu vor s-o strice.

016
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.