Știri

Cine este Gabriela Ștefănescu, doctorița găsită fără viață într-o cameră de hotel din București

Gabriela Ștefănescu, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită fără viață într-o cameră de hotel din București. Femeia era medic gastroenterolog în Iași și se afla în vizită în București, unde participa un congres.

Gabriela Ștefănescu, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită fără viață într-o cameră de hotel din București. Femeia era medic gastroenterolog în Iași și se afla în vizită în București, unde participa un congres. Prietenii acesteia s-au speriat când au văzut că femeia nu mai răspunde la telefon, așa că au mers imediat la recepția cazării. Au cerut cheia, au deschis ușa și au găsit-o fără suflare.

Cine este Gabriela Ștefănescu, găsită fără suflare în camera unui hotel din București

Gabriela era un medic cunoscut și iubit în Iași. Mai mult, Gabriela a fost prodecan al Facultății de Medicină din Iași timp de 8 ani. Femeia se afla în București pentru participarea la un congres de gastroenterologie, fiind cazată la un hotel din capitală. Apropiații au observat că nu mai răspunde la telefon, așa că au mers la hotel ca să vadă ce s-a întâmplat. Una dintre prietenele Gabrielei a mers la unitatea de cazare și a cerut la recepție cheia, pentru a deschide ușa. În momentul în care a deschis ușa camerei, prietena doctoriței a avut un șoc major. Femeia zăcea în camera de hotel.

Doctorița din Iași a fost găsită fără urme de violență pe corp, iar trupul ei a fost transportat la INML pentru autopsie. Momentan, cauza decesului este necunoscută, apropiații susținând că femeia nu avea vreo problemă de sănătate.

„Dumnezeu să o ierte pe colega noastră și pe scumpa noastră prietenă, Gabriela Ștefănescu, medic excepțional și un om cum rar întâlnești de două ori în viața. Ne-am salutat luni, te așteptam la conferința. Nu am crezut ca acel “Pa !” a fost, de fapt, un “Adio!” Gardă eternă ușoară, dragă Gabi!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de către reprezentanții Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Iași.

Moartea Gabrielei a venit ca un trăsnet atât pentru colegi, cât și pentru apropiați. Toți spun că a fost un medic de excepție, dar și un profesor devotat, ea ocupând postul de prodecan al Facultății de Medicină din Iași timp de 8 ani.

„Întreaga echipă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf Spiridon este profund îndurerată de neașteptată trecere în neființă a doamnei prof univ dr Gabriela Ștefănescu, un clinician apreciat de pacienți, un mentor îndrăgit de studenți și rezidenți, un medic distins iubit de colegi, cu un profil academic recunoscut național și internațional. Nimic nu poate înlocui golul pe care îl lasă în comunitatea medicală a Spitalului, dar mai ales în inima familiei îndurerate, căreia îi transmitem Sincere condoleanțe și un profund respect!”, a fost un alt mesaj transmis.

011
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.