Știri

Decizia luată de o femeie care a fost părăsită de logodnic cu 2 ore înainte de nuntă. 120 de persoane au rămas fără cuvinte

Kayley Stead, o tânără de 29 de ani din Swansea, Țara Galilor, a trăit un șoc imens în ziua nunții sale, în septembrie 2022, când logodnicul ei, cu care avea o relație de patru ani, a dispărut fără nicio explicație. În loc să își unească destinul cu al bărbatului pe care credea că îl va iubi pentru totdeauna, Kayley a primit vestea că acesta a plecat într-o călătorie de patru ore către Portsmouth, la doar două ore înainte de ceremonia de nuntă.

„Nu a existat niciun avertisment prealabil sau vreun motiv pentru care el să facă asta. A plecat și nu a avut decența să-mi spună”, a declarat Kayley pentru Mirror.

Deși devastată de situație și lăsată fără nicio explicație, tânăra nu a lăsat ca cei 12.000 de lire sterline investiți în organizarea marelui eveniment să se irosească. În ciuda faptului că mirele a dispărut, Kayley a decis să petreacă ziua alături de domnișoarele de onoare și invitați, plângând de multe ori, dar refuzând să se lase complet copleșită de durere.

După ce a trecut prin această experiență dureroasă, Kayley a ales să rămână singură timp de un an pentru a-și vindeca rănile. Însă, viața avea alte planuri pentru ea. După un an, a reluat legătura cu un vechi coleg de facultate, Richard Perrott, cu care legase o frumoasă prietenie în timpul studenției. Aceasta s-a transformat rapid într-o poveste de iubire, iar acum Kayley este convinsă că și-a găsit sufletul pereche.

„Îl cunosc pe Richard din 2013, am fost mereu prieteni. După ce m-a contactat anul trecut să-mi spună că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat, am început să vorbim din nou și, din septembrie, suntem împreună”, a povestit Kayley.

Tânăra este acum sigură că Richard este „alesul” și speră să se căsătorească într-o zi cu el. „Aceasta este relația la care am visat mereu. Știu că el e alesul. Chiar mă simt în siguranță cu el”, a declarat ea.

Deși acum este fericită, Kayley nu a uitat clipele dificile din ziua în care ar fi trebuit să devină mireasă. Ea a explicat de ce a ales să nu anuleze petrecerea, chiar dacă fusese părăsită: „Am sacrificat atât de mult pentru această nuntă. Ori mă duceam acasă și plângeam, ori plângeam alături de oamenii pe care îi iubeam. A fost despre mine și despre ceea ce am realizat”.

Acum, la doi ani distanță de acel moment, Kayley poate spune că este recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat, chiar dacă a fost extrem de dureros la vremea respectivă. „Sunt atât de recunoscătoare pentru ce s-a întâmplat. Nu am crezut niciodată că voi mai găsi dragostea. Timpul îți este cel mai bun prieten”, a conchis ea.

Astăzi, alături de Richard, Kayley privește cu speranță spre viitor și visează la ziua în care va putea să sărbătorească dragostea așa cum și-a dorit dintotdeauna.

010
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.