Știri

A murit Liviu Crăciun! Vestea tragică i-a întristat maxim pe toți cei care i-au iubit filmele

Clipe tragice și pline de trisețe aduce nu nou anunț făcut de Teatrul Național din București. Faimosul actor, Liviu Crăciun a murit. Actorul avea 89 de ani.

Lumea actoriei și a teatrului a mai pierdut azi încă o stea. Faimosul actor, Liviu Crăciun din filmul „Liceeni” și „Oglinda” s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani. Colegii de breaslă și familia trăiesc clipe cumplite.

A murit Liviu Crăciun. Doliu în lumea teatrului

Actorul Liviu Crăciun, un nume remarcant al scenei și filmului s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani. Vestea tragică a fost anunțată de Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, instituție cu care Liviu Crăciun a avut o colaborare îndelungată de-a lungul carierei sale. Reprezentanții teatrului au publicat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, în care au transmis condoleanțe familiei și au adus un omagiu talentului său extraordinar.

„Cu adâncă tristeţe ne luăm rămas bun de la actorul Liviu Crăciun, care ne-a părăsit într-o zi senină de septembrie. Amintirea sa va rămâne vie prin rolurile memorabile pe care le-a întruchipat pe scenă şi pe ecran, dar şi prin bunătatea şi generozitatea sa, care au lăsat o amprentă de neşters în inimile celor care l-au cunoscut.

Drum lin către stele!’, a scris TNB pe pagina de Facebook.

Unde își pot lua fanii la revedere de la îndrăgitul actor
Cei care își doresc să-și ia rămas bun de la regretatul actor sunt invitați să participe la ceremonia funerară sau să meargă mâine, 25 septembrie, la ora 11:00, la cimitirul Cernica 2 din comuna Pantelimon, județul Ilfov, acoloo unde actorul va fi condus pe ultimul drum.

Actorul s-a făcut remarcat în filmul „Liceeni”
Liviu Crăciun a fost cunoscut și apreciat pentru numeroasele roluri memorabile pe care le-a interpretat atât pe scena teatrului, cât și pe marele ecran. Printre cele mai cunoscute apariții ale sale se numără rolurile din filmele „Liceenii” și „Oglinda”, producții care au marcat istoria cinematografiei românești și i-au adus recunoaștere publicului larg. Cu un talent deosebit și o carismă aparte, actorul a reușit să devină unul dintre actorii îndrăgiți de mai multe generații de iubitori de teatru.

05
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.