Știri

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii. Vedeta a făcut anunțul pe pagina ei de Instagram: „Nu aveți idee ce fericită sunt”

Adela Popescu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a împărtășit cu entuziasm pe Instagram o veste mult așteptată de fani: anul acesta, va pleca din nou în Laponia, de data aceasta împreună cu toată familia, inclusiv cel mai mic dintre copii, Adrian.

Adela Popescu este mai fericită ca niciodată după ce a hotărât alături de Radu, să meargă din nou în Laponia. Actrița a declarat că a luat decizia de a se întoarce în țara lui Moș Crăciun, după ce experiența de anul trecut i-a lăsat amintiri de neuitat.

Adela Popescu se reîntoarce în Laponia, dar de această dată cu toată famila

Într-o postare plină de entuziasm, Adela a anunțat că este extrem de fericită de această decizie și că abia așteaptă să le dea vestea copiilor. „Gata. Fix în momentul ăsta am decis, sută la sută, că vom merge, din nou, în Laponia!”, a scris vedeta pe contul său de Instagram, alături de câteva imagini desprinse din povești, din călătoria anterioară. Ea a menționat că anul trecut doar cei doi copii mai mari au avut ocazia să viziteze Laponia, în timp ce mezinul familiei, Adrian, era prea mic pentru a putea participa la aventură. De data aceasta însă, întreaga familie va fi prezentă, ceea ce face experiența cu atât mai specială, atât pentru părinți, cât și pentru frații care se vor putea bucura împreună de o vacanță de neuitat.

Actrița așteaptă cu nerăbdare să-l ducă pe fiul cel mic, la o plimbare cu renii
Adela a amintit cu lacrimi în ochi despre activitățile pe care le-au trăit anul trecut în Laponia, și este extrem de entuziasmată cu privire la plimbările pe care fiul cel mic le va avea cu renii, cu Husky și, desigur, vizita la Moș Crăciun, în casa sa din tărâmurile nordice. „Abia aștept să facă şi el plimbările cu renii, cu Husky, vizita la Moș Crăciun, acasă la el”, a mai scris Adela, în timp ce se gândea la Adrian, fiul cel mic, care se va putea bucura pe deplin de această vacanță de poveste.

010
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.