Știri

Împăcarea anului, după trei ani şi jumătate de ameninţări. Anamaria Prodan: „Nu mai avem timp de duşmănii şi scandaluri”

Anamaria Prodan și Giovanni Becali au îngropat securea războiului, după mai bine de trei ani, mai exact de la transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Fotbalistul era impresariat de Anamaria Prodan, dar afacerea a fost realizată de Ioan Becali.

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, de la începutul anului 2021, a rupt relațiile de prietenie dintre Ioan Becali și Anamaria Prodan. Acum, cele două părţi s-au aflat pentru prima oară faţă în faţă!

Acum câteva zile, agentul FIFA Cristian Hossu (36 de ani) a urcat pe Instagram o imagine din timpul unui apel video la care au participat mai multe nume importante din impresariatul sportiv, printre care Anamaria Prodan și Ioan Becali. „S-au văzut în fața faptului împlinit. E prima oară (n.r. – când Anamaria Prodan și Ioan Becali s-au aflat într-o astfel de ipostază), discuțiile au fost foarte cordiale, respectuoase. Au rămas în conversație, doar că Ioan Becali a ieșit la un moment dat. Era cu familia”, a declarat Cristian Hossu, pentru iAMsport.

Anamaria Prodan susține că dialogul a fost unul extrem de civilizat, mai ales că între ea și Ioan Becali nu mai există niciun fel de diferend.

„Nu dușmănesc pe nimeni. Cu Giovanni (n-r. – Ioan Becali) și cu Florin (n.r. – Florin Manea) mă cunosc din neolitic! Probleme și discuții apar mereu, pentru că suntem foarte pasionați de ceea ce facem! Dar suntem prea bătrâni toți și mult prea buni în meseria noastră ca să ne dușmănim. Nu mai avem timp de dușmănii și scandaluri. Trebuie să trăim frumos și dacă stă în puterea noastră să ne ajutăm între noi și să ajutăm fotbalul românesc, atunci trebuie să o facem”, a spus Anamaria Prodan, pentru Digi Sport.

041
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.