Știri

Doliu la CCR! Fosta judecătoare Simona-Maya Teodoroiu a murit la doar 55 de ani

Simona Maya Teodoroiu, fost judecător al Curţii Constituţionale și fost agent guvernamental al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), a murit la 55 de ani.

Simona Maya Teodoroiu s-a stins din viață după o luptă îndelungată cu o boală incurabilă, potrivit ziarului prahovean Găzarul.

Simona Maya Teodoroiu ocupa în prezent funcția de deputat PSD și se afla pe locul 5 pe lista candidaților PSD Prahova pentru Camera Deputaților.

„Cu profundă tristeţe şi durere, ne luăm rămas bun de la o colegă deosebită – Simona-Maya Teodoroiu -, care a fost nu doar un exemplu de profesionalism, dar şi un om cald, empatic şi mereu dedicat celor din jur. Trecerea sa în nefiinţă lasă un gol imens în sufletele noastre, dar amintirea ei va rămâne vie prin tot ce a realizat şi prin bunătatea de care a dat dovadă”, a scris şi senatorul de Prahova, Laura Moagher, pe pagina de Facebook.

Simona Maya Teodoroiu s-a născut în 9 iulie 1969 și era de profesie jurist.

Ea a fost judecător al Curţii Constituţionale, în perioada februarie 2015-iunie 2019 şi agent Guvernamental al României la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) în perioada septembrie 2019 – ianuarie 2020.

Dumnezeu s-o odihnească!

023
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.