Media

După marea împăcare tatăl Andreei Bălan l-a cunoscut pe Victor Cornea. Ce părere are tatăl vedetei despre viitorul ginere

Tatăl Andreei Bălan s-a întâlnit pentru prima dată cu viitorul ginere, Victor Cornea. Săndel a vorbit deschis despre gândurile pe care o are cu privire la iubitul fiicei lui.

Tatăl Andreei Bălan s-a întâlnit pentru prima dată cu viitorul ginere, Victor Cornea. Săndel a vorbit deschis despre gândurile pe care o are cu privire la iubitul fiicei lui, Andreea.

Victor Cornea și Săndel, tatăl Andreei Bălan, s-au întâlnit pentru prima dată
Pe data de 16 octombrie, Andreea Bălan a susținut concertul aniversar „Povestea sufletului meu”. Acesta a avut loc la Sala Palatului, iar mii de persoane au fost prezente. Printre persoanele importante din viața artistei prezente la eveniment s-au numărat și părinții acesteia. Cu această ocazie, tatăl artistei și Victor Cornea s-au cunoscut.

Andreea și Victor formează un cuplu de mai bine de un an și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc enorm și se susțin la fiecare pas, având o relație bazată pe respect, sinceritate și pasiuni comune. Recent, tatăl artistei a avut ocazia de a-l cunoaște personal pe tenismen la concertul organizat la Sala Palatului și nu a ezitat să-și exprime opinia cu privire la el. Bărbatul a avut o impresie bună despre noul iubit al fiicei sale, dând de înțeles că mereu a ales parteneri potriviți.

„Am făcut cunoștință cu el acum, când am fost la Sala Palatului. Mie mi-a plăcut tare mult băiatul ăsta. Este educat, are cam toate ingredientele. Știam că Andreea are o afinitate pentru oamenii care sunt instruiți, pregătiți, educați, care au un suflet frumos. Mie mi-a plăcut de el. Am stat mai mult în cabină la Andreea cu soția și cu nepoțelele. Acolo a stat și el și am mai vorbit. Este relația care pe ea o face fericită. Am văzut-o că este foarte liniștită. De băiatul ăsta mi-a plăcut și mie și soției. Ei se întâlnesc mai des în București, am înțeles că vine în vizită pe acolo”, a declarat tatăl artistei, notează Fanatik.

03
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.