Știri

Cristina Demetrescu dezvăluie legătura strânsă dintre astrologie și Divinitate: „Astrologia te ajută să înțelegi de unde vii și ce cauți aici. Este o formă de ignoranță să susții că este un păcat”

Nu puțini sunt credincioșii care susțin că astrologia nu are nimic de-a face cu credința în Dumnezeu, ba, dimpotrivă, ar fi lucrare diavolească. Aceștia sunt, de regulă, tributari principiului că doar Dumnezeu știe ce are pregătit pentru fiecare dintre noi, prin urmare nimeni nu poate citi viitorul în stele.

Cristina Demetrescu vine, însă, cu o altă ipoteză. Ea susține că între astrologie și Divinitate există o legătură strânsă, că în niciun caz nu se exclud una pe cealaltă.

Cristina Demetrescu vine, însă, cu o altă ipoteză. Ea susține că între astrologie și Divinitate există o legătură strânsă, că în niciun caz nu se exclud una pe cealaltă.

Cristina Demetrescu dezvăluie legătura strânsă dintre astrologie și Divinitate: „Nașterea lui Hristos a fost anunțată de o stea”
Astrologia, spune Cristina Demetrescu, este o cale prin care oamenii află de unde vin și, mai ales, care este rostul lor pe acest pământ. Iar Dumnezeu nu ar avea cum să se împotrivească nevoii omului de a ști ce este cu el pe pământ, este de părere reputatul astrolog.

„Întotdeauna îl găsești pe Dumnezeu, adică nu sunt lucruri care sunt separate, până la urmă stelele sunt tot de la Dumnezeu. Universul este complex, noi suntem destul de mici în menirea noastră pe pământ și da, întotdeauna există.

Nu nu aș vedea o cale spirituală fără Dumnezeu adică am auzit că sunt persoane care sunt astrologi care nu cred în Dumnezeu, nu cred așa ceva. Nu cred că așa ceva merge, pentru că până la urmă regulile acestea nescrise ale Universului sunt aceleași.

Astrologia nu se contrazice cu Biserica. Universul nu se contrazice pentru că adevărul primordial da, deși el este încapsulat pe planeta asta în mai multe forme. Da, în prin care noi putem să interpretăm anumite lucruri. Știința și religia nu se exclud una pe cealaltă. Știința manifestă pe pământ ceea ce înțelepții și cei care au descoperit anumite lucruri au extras sau le-a îngăduit Dumnezeu să descopere.

Cred că este o altă formă de ignoranță atunci când spui că astrologia este un păcat sau că Dumnezeu nu ar îngădui-o. Astrologia te ajută să înțelegi de unde vii și ce cauți aici.

Dumnezeu nu este dezinteresat că noi aici ne facem menirea. Și calea pe care aflăm cum să ne descurcăm și cum să ajungem la punctul dorit este foarte importantă”, a explicat Cristina Demetrescu în podcastul ALTCEVA, moderat de jurnalistul Adrian Artene.

Ce spun Sfinții Părinți despre credința în horoscop
Biserica s-a opus dintotdeauna credinței în predicțiile astrale. Sfinţii Părinţi ne învaţă că nu există nicio legătură între naşterea omului şi stelele care erau prezente pe cer în momentul nașterii sale, iar necazurile şi răutăţile sunt rodul păcatelor noastre, şi nu al modului de aliniere a astrelor.

„Omule nebun, ce legătură poate să aibă zodia de pe cer, cu naşterea ta pe pămînt? Niciodată nu are legătură steaua ta de pe cer cu naşterea ta. Ne-am făcut răi din cauza răutăţii noastre. Am dat voinţa noastră în mâna satanei, ne-am făcut răi de bunăvoie, nu de silă. Nu ne-a silit nici luna la rău, nici zodiile, nici constelaţiile cerului, ci răutatea noastră şi voia noastră proprie, iar aceasta aduce munca veşnică„(Sfântul Vasile cel Mare)

Părintele Cleopa spunea că Dumnezeu ne-a înzestrat cu demnitate, însă noi preferăm adesea să renunţăm la acest dar divin, recurgând la tot felul de practici oculte, scrie doxologia.ro

„Mai sunt şi astăzi oameni care dau vina pe lună şi pe zodii. Ei zic: eu n-aş fi aşa de rău dacă aş fi fost născut într-o zodie bună.

Sau: e zodia mea, m-am născut în zodia Racului, trebuie să merg înapoi ca racul. Iar altul: m-am născut în zodia Taurului şi trebuie să fiu bătăuş. Sau altul: M-am născut în zodia Scorpiei şi trebuie să fiu viclean ca ea, şi să înţep pe alţii cu cuvântul.

În sfârşit alţii: eu m-am născut în martie, sau zodia Peştelui, sau a Vărsătorului, Cumpenei şi de aceea sunt nehotărât. Ce nebunie!“(Părintele Cleopa).

01
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.