Știri

Salata pe care a consumat-o Corina Chiriac ca să slăbească 35 de kilograme: „Făceam pauză și mâncam”. A renunțat definitiv și la aceste 3 alimente

Corina Chiriac, o figură emblematică în muzica românească, este un adevărat model de inspirație pentru multe femei din România. Cântăreața a fost mereu preocupată de aspectul său fizic, iar această atenție a determinat-o să colaboreze cu un nutriționist pentru a-și îmbunătăți stilul de viață.

Specialistul i-a recomandat o dietă disociată, formată din cinci mese pe zi, incluzând trei mese principale și două gustări. Chiar și cu un program aglomerat, Corina a respectat cu strictețe acest plan alimentar.

Regimul său a fost bazat pe ingrediente sănătoase, precum spanac, pește, pui la grătar, varză albă și legume înăbușite. Cântăreața își găsea timp pentru a-și pregăti mesele pe care le lua cu ea, asigurându-se că se hrănește corespunzător.

„Găteam seara și, a doua zi, plecam cu diferite caserole, având la mine un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, pește la grătar cu spanac opărit și legume înăbușite, sau cașcaval cu ardei gras. Între filmări sau în timpul deplasărilor, făceam pauze pentru a mânca. Mereu aveam cu mine un termos cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, a declarat Corina Chiriac într-un interviu, conform cancan.ro.

În 18 luni, artista a reușit să slăbească 35 de kilograme, nu doar respectând dieta nutriționistului, ci și renunțând definitiv la alimentele delicioase, dar nesănătoase.

Corina a eliminat complet din alimentație zahărul, sucurile și pâinea. Acum, dulciurile nu mai reprezintă o tentație pentru ea, consumându-le foarte rar. Totuși, își permite ocazional o felie de pizza sau o bucată de tort.

„Alimentele dăunătoare le-am redus considerabil. Inițial, le-am eliminat din motive de sănătate, dar acum pot gusta pizza sau tort o dată pe lună. Nu am tentații mari și dulciurile le consum rar. Prefer ciocolata cu 80% cacao. Nu mai fac excese, gust din preparate, iar mâncarea nu mai reprezintă o provocare pentru mine”, a adăugat artista.

07
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.