Magazin

Horoscop Minerva până duminică. 6 zodii au un mesaj foarte important de la Uranus

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul până pe 16 iunie. Aceasta a dezvăluit ce urmează pentru fiecare zodie în parte!

Vor fi foarte multe sentimente implicate, nativii vor avea parte de adevărate surprize, atât în plan profesional, cât și sentimental. Dacă pentru unele zodii este o perioadă dedicată meditației și descoperirii de sine, pentru alți nativi este un moment în care trebuie să se axeze pe obiectivele pe care le au și să vadă cum își pot îndeplini chiar și cele mai arzătoare dorințe.

Astrologul Minerva spune că vor fi necesare compromisuri mai ales între sentimentele și dorințele nativilor, dar și viziunea de ansamblu! Mai departe, iată previziunile astrologului Minerva până 16 iunie, pentru fiecare zodie în parte:

Berbec
Intri în ritm, mai ales că ai patru planete care îți pot schimba viața cum nici măcar nu te gândești. Soarele este în Gemeni, evidențiind aspectele financiare, angajamentele apropiate și stima de sine. Saturn este în Pești, testând prietenii și limitând libertatea de mișcare. Alături de Pluto în retrograd, te face să retrăiești sentimentul de ziduri care trebuie dărâmate și șansa se a reconstrui conexiunile și punțile de legătură.

Venus în Gemeni presupune conversații cu partenerii sau informații despre relații și situații personale, provocându-te să evaluezi deciziile și alegerile recente și să renegociezi unele aranjamente. Recunoaște-ți dorințele secrete și temerile subconștiente și ai răbdare în timp ce analizezi o altă parte a poveștii.

Taur
Așteaptă-te la evoluții majore care te atrag pentru a reconsidera viața, cariera și direcția de viață. Mercur în Gemeni aduce la lumină un moment al adevărului, în ceea ce privește unele relații, mai ales semnificative.

Este finalul unui ciclu, dar și o șansă de a aprofunda conexiunile care îți susțin visele și care îți oferă libertatea și securitatea dorită.

Mai mult, aduce dezvoltarea profesională majoră, iar asta înseamnă reevaluarea obiectivelor profesionale și personale și restructurarea vieții pentru a face loc ambițiilor în creștere.

Gemeni
Este acea perioadă în care cobori în tine pentru a te odihni, a te reîncărca și a întinerii, în semn de mulțumire astrului diurn care este în semnul tău. Venus aduce mesaje, perspective și comunicări prin vise sau poate informațiile date de lumea ta interioară.

Ai încredere în instinctele tale! Te afli la sfârșitul unui ciclu de muncă care va aduce modificări în rutina zilnică sau poate trage un semnal de alarmă în ceea ce privește sănătatea.

Rac
Prietenii și conexiunile sunt în centrul atenției. Pe măsură ce Soarele se mișcă prin Gemeni, aduce informații și conversații cu oameni care dezvăluie adevăruri importante pentru voi. Ai parte de o energie extrem de fertilă, creativă, intimă și romantică.

Ești liber să fii tu însuți, să dorești ceea ce vrei, să iubești pe cine vrei și să te exprimi așa că este bine să ai parte de o schimbare a stării de spirit în ceea ce privește dragostea, însă trebuie să fii sincer cu tine.

Leu
Ești în vizorul publicului și în topul jocului profesional, iar Venus aduce dezvoltarea și oportunitățile profesionale importante, dar și dorite. Saturn în Pești te împinge să evaluezi limitele în relațiile tale. În unele cazuri ar însemna să cobori garda, astfel în cât să poți primi mai ușor sprijinul de care ai nevoie.

Mercur este în Taur și s-ar putea să ai o discuție cu un prieten sau să afli informații care să-ți arate o altă față a unei persoane, la care nici măcar nu te aștepți.

Situația financiară se dezmorțește, dar și o legătură intimă.

Fecioară
Metaforic vorbind, ești într-o călătorie spirituală care cere conștientizare și smerenie. Aduce informații și alegeri care îți pot schimba viața. Este un moment al adevărului care cere să fii sincer cu tine însuți, mai presus de toate. Saturn din Pești îți aduce șansa de a-ți revizui obiceiurile, astfel în cât să îți poți construi o viața care să te susțină atât cât servește unui scop anume.

Fă-ți timp pentru a te alinia cu obiectivele tale. Nu este vorba despre succes sau imagine publică, ci despre abilitatea de a fi autentic și fidel ție și valorilor tale.

Balanță
Trăiești sentimentul unei greutăți care sporește și îți cuprinde sufletul. Viața se schimbă și tu la fel. Ai șansa să trăiești mai profund evenimentele și să conștientizezi ceea ce crezi. Așteaptă-te ca totul să devină mai tumultuos și așa pregătește-te pentru viitor.

Afli informații interesante legate de drumuri, dar și de studii. Există niște căi interesante pe care ți-aș sugera să le explorezi, astfel în cât să nu fi nevoit să ocolești lucrurile.

Scorpion
Există schimbări majore săptămâna aceasta. Schimbări care marchează o fază de structurare interioară, consolidarea fundamentelor spirituale și reevaluarea alegerilor. Relațiile sunt în centrul atenției. Toate acestea vor induce conversații spumoase cu partenerii, claritate și emoții puternice. În schimb, Saturn în Pești poate aduce schimbări fundamentale și el.

Familia, casa, relația cu tatăl, dar și nevoia de securitate emoțională sunt în prim plan. Ai șansa să îți reorganizezi viața pornind de la rădăcini, tocmai pentru a putea construi totul pe temelii solide.

Săgetător
Te adaptezi la noua viață și presiunea crește, oferindu-ți totuși o gură proaspătă de aer și timp pentru reevaluare. Soarele aduce conversații constructive, informații cu privire la următorii pași pe care îi ai de făcut și te ajută să găsești un teren comun cu colegii.

Cobori în lumea ta interioară pentru a-ți odihni sufletul, pentru a te încărca și a reflecta asupra sensului profund al vieții și ce să faci ca să îți atingi scopurile.

Capricorn
Ai șansa de a-ți regândi finanțele, bugetul și angajamentele, dar și timpul pe care îl investești, banii și energia. Poate însemna reducerea salariului în unele cazuri sau poate înveți să-ți creezi mai puțin spațiu în jur decât crezi.

Venus este în Gemeni, iată un cadru cum nu se poate mai bun să îți evaluezi munca, rutinele zilnice și sănătatea, să investești și să acorzi prioritate calității.

Vărsător
Îți reconstruiești identitatea și renunți la limitările autoimpuse, care te împiedică să fii tu. Marte în Taur pune accent pe situația financiară, pe angajamentele cele mai apropiate și valorile proprii. În comparație cu săptămânile anterioare, săptămâna aceasta va fi una în care să te miști jucăuș și inspirat.

Pare un moment bun să abordezi acel proiect care implică foarte multă creativitate și pe care l-ai lăsat pentru momentul potrivit. Această senzație poate fi obișnuită pentru unii, dar pe alții îi poate duce pe culmi nebănuite.

Pești
Este un moment ideal pentru a-ți dezvolta practicile spirituale de meditație și care te vor adânci într-o realitate neschimbătoare, pe măsură ce lumea din jurul tău se transformă. La nivel mai profund, ai putea vedea trecutul într-o lumină nouă, permițându-ți să eliberezi amintiri dureroase.

Oportunități, în special pentru carierele care implică construcții, proprietăți imobiliare sau închirieri. Vrei un mediu de muncă stimulant, care să te satisfacă și în domeniul în care lucrezi. Faci planuri ca să atingi acel statut și pentru a fi cu adevărat mulțumit de munca pe care o prestezi.

0158
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.