Știri

Dacă ați cumpărat carne tocată de la magazin, opriți imediat consumul

Grupul Auchan anunță rechemarea unui produs, după ce s-a descoperit contaminarea cu un corp străin. Toate persoanele care l-au cumpărat sunt rugate să îl înapoieze magazinului sau să îl distrugă.

Grupul Auchan anunță rechemarea unui produs, după ce s-a descoperit contaminarea cu un corp străin. Toți cetățenii care au cumpărat acest produs trebuie să le returneze urgent.

Auchan recheamă un produs intens cumpărat de români

Este vorba despre caserole cu carne tocată de vită pe care clienții trebuie să le returneze. Se întâmplă în Iași, unde cetățenii care au cumpărat acest produs trebuie să îl readucă în magazin, însă fără a fi necesar bonul fiscal. Pentru acest lucru, cumpărătorii vor primi înapoi contravaloarea produselor cumpărate.

„Grupul Auchan efectuează rechemarea produsului Auchan Carne de vită 500g. Motivul retragerii: suspiciune de contaminare cu corp străin Persoanele care au achiziţionat produsul de mai jos sunt rugate să nu îl consume, să le returneze la Serviciul Clienţi din magazinul Auchan de unde l-au cumpărat şi vor primi înapoi contravaloarea acestora. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară. Produsele vizate de rechemare au ca data de expirare 06.06.2024 şi fac parte din lot 4899 ¾ Auchan carne tocată de vită 500g, EAN 5941893300493 , lot 4899, data de expirare 06.06.2024”, se arată în comunicatul ANSVSA.

076
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.