Magazin

Două zodii care vor avea parte de abundenţă din 11 iulie 2024. Succes profesional, bani şi noroc în amor

Iulie 2024 se anunță a fi o lună plină de noroc, dragoste și abundență pentru două zodii care vor prelua controlul și vor străluci pe tot parcursul lunii. Chiar dacă vor exista suișuri și coborâșuri, aceste zodii vor găsi oportunități de a prospera.

Două zodii care vor avea parte de abundenţă în iulie 2024. Începutul lunii este marcat de intrarea lui Mercur în Leu pe 2 iulie, ceea ce aduce o influență pozitivă lui Jupiter. Aceasta va permite multor oameni să se distreze și să socializeze mai mult. Pe 11 iulie, Venus se alătură în Leu, aducând energie pozitivă suplimentară. Energia focului va spori optimismul și bucuria, luminând viața socială și abilitățile de rețea ale tuturor.

Luna Nouă în Rac, pe 5/6 iulie, va oferi un echilibru perfect pentru a iniția proiecte puternice, ajutând semnele cardinale să se simtă mai structurate și pregătite pentru următoarele șase luni. Marte va intra în Gemeni pe 20 iulie, un moment excelent pentru creativi să revină la proiectele lor artistice. Alianța Marte-Jupiter va motiva oamenii să caute noi oportunități de creștere și învățare.

Luna Plină în Capricorn, pe 21 iulie, va reitera mesajele din tranzitul de pe 21 iunie. De data aceasta, semnele cardinale de grad târziu vor resimți cea mai puternică energie. Pe 22 iulie, Soarele intră în Leu, inițiind un nou ciclu de foc și semne fixe. Luna se va încheia cu Mercur în Fecioară, sporind energia mercurială pe cer.

Rac

Pentru Rac, iulie 2024 va fi o lună plină de încredere și magie. Cu Venus în semnul tău, vei emana o aură magnetică. Aceasta este o perioadă minunată să te iubești mai mult și să fii prezent pentru tine însuți.

Relațiile vor fi fructuoase, incitante și semnificative în jurul datei de 5 iulie, când Luna Nouă intră în semnul tău. Vei descoperi puterea interioară și, odată ce Venus intră în Leu pe 11 iulie, acest mesaj va deveni și mai puternic. Jupiter în Gemeni te va inspira să visezi și să faci planuri pe care le poți ajusta pentru anul următor. Când Marte intră în Gemeni pe 20 iulie, pasiunea și determinarea ta te vor ajuta să continui drumul către succes.

Munca asiduă va veni natural, datorită influenței lui Saturn în Pești, care formează un trigon cu semnul tău, sporindu-ți conștientizarea talentelor și puterii tale. Luna Plină în Capricorn pe 21 iulie va fi o perioadă în care te vei simți de neoprit și pregătit să continui cu forță.

Intrarea Soarelui în Leu pe 22 iulie va marca o perioadă fructuoasă de analiză profundă și planificare financiară, precum și de dobândire a mai multor cunoștințe. Vei intra într-o perioadă de creștere, iubire de sine și abundență, iar atingerea stelelor nu va fi o problemă.

Leu

Ca semn de foc, vei fi foarte încântat să primești energia pe care luna iulie ți-o oferă. Mercurul din zodia ta la începutul lunii te ajută să asumi roluri de conducere și să rezolvi problemele. Așteapta-te ca oamenii să te contacteze mai mult pentru înțelegerea ta, în special la școală sau la serviciu.

Când Luna intră în Rac pe 5, te poti prioritiza și vezi cum doresti să continui să iti protejezi granițele pe parcursul lunii. Este, de asemenea, un moment bun să mergi încet și să te odihnești dacă este nevoie.

Venus care intră în semnul tău pe data de 11 te face să străluciți mai strălucitor ca niciodată și carisma ta va fi peste acoperiș. Odată cu intrarea lui Marte în Gemenii comunicativi, vei vedea cum vei continua să prosperi în mediile sociale și vei avea o mulțime de oportunități de a întâlni oameni noi care te captivează și te inspiră.

O altă Lună Plină în Capricorn pe 21 te va ajuta să renunți la obiceiurile care nu funcționează în favoarea ta și să planifici mai în consecință, dar cel mai mare și mai important tranzit pentru tine va fi Soarele care va intra în zodia ta pe 22, când sezonul tău începe oficial – un moment în care să te simți puternic, optimist și îndrăgostit de toate oportunitățile care te așteaptă pentru următoarele câteva luni.

066
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.