Știri

Doi astrologi, o concluzie dură. Voropchievici și Cojocaru atrag atenția zodiilor, va fi deosebit de dificil

Începe o nouă săptămână și v-am pregătit mai jos previziunile horoscoapelor realizate de Mihai Voropchievici și Mariana Cojocaru

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, cum vor evolua zodiile în săptămâna 15- 21ulie 2024.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Pentru Berbec, carte foarte bună, simbolizează protecţie foarte puternică. Trebuie să fiţi încrezători pentru că sunteţi pe calea cea bună.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurii vor deveni nişte nostalgici. Se vor retrage la răcoare. Se tot gândesc la trecut.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii vor avea o săptămână în care este nevoie să dea dovadă de răbdare, iubire şi atenţie. Să încerce să aibă întâlniri călduroase cu cei din jur.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Racii vor avea o zi caldă, una rece. Când o zi bună, când una rece. Îşi scot la iveală pasiunea şi vor avea perioade de gelozie şi duritate.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leul are o carte dificilă. Sfârşitul unei situaţii. Acceptaţi schimbarea în profunzime dacă vreţi o renaştere. Schimbarea aduce noutăţi.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Pentru Fecioare, carte pozitivă. Depun eforturi şi au parte de forţă activă. Au parte de multe reuşite.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Balanță
Balanţa este furtunoasă. Este plină de furie şi vrea să aibă dispute cu cei din jur. Este nevoie de mult calm aici.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionii au o carte neutră. Un fapt nou chiar şi în dragoste le relansează relaţia.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Săgetătorul are o carte neutră. În curând, vor face o alegere. Încă dau dovadă de îndoială şi se simt neliniştiţi.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Pentru Capricorni, avem Soarele. Au o carte excelentă. Fericire şi reuşită pentru aceşti nativi. O mare dragoste pentru cei singuri.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Vărsătorul are parte de reuşite din toate punctele de vedere. Câştigă pe toate planurile.

Horoscop 15-21 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Pești
Peştii au parte de multă comunicare. Au schimburi de idei şi fac multe deplasări. Pot avea şi o reuniune de familie.

Horoscop 15-21 iulie 2024 cu Mariana Cojocaru. 3 zodii trebuie să aibă mare grijă

Horoscop 15-21 iulie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna iulie 2024.

Horoscop 15-21 iulie 2024

Evenimentul major al perioadei următoare este dat de intrarea lui Lilith în Balanță, eveniment prevăzut la cumpăna dintre 2023-2024. Venus va intra în Leu, deci noroc de bani numai la persoanele creative. Artiștii, cei născuți cu stea în frunte, îl vor întâmpina cu grație pe Mercur. Dragostea va ține de comunicare, va fi totul centrat la nivelul plexului solar.

Atenție maximă la sănătate pentru Balanțe, Scorpioni, Pești. Au un Neptun retrograd și un Saturn retrograd, dar și a Taurilor. Uranus rezonează cu Marte la ei și există ceva ușor de atenționat.

Berbec / Ascendent Berbec

Revin în viața dvs tablouri, clișee pe care nu reușiți să le observați sau, într-o altă formulă, le ignorați. Discutăm de sirene care sună sus, deci fiți cu băgare de seamă. Luați la întrebări de Cosmos, așa veți fi. E bine ca în astfel de situații să vă găsiți forța lăuntrică, să reușiți să vă conectați la această energie subtilă a Universului. Totul pentru a înțelege ce întrebări, ce este acolo, de ce sunteți luați în vizorul astrelor sau puși sub lupa Cosmosului.

Horoscop 15-21 iulie 2024. Taur / Ascendent Taur

Ceva vă tensionează peste poate! Poate viza sănătatea, dar și cariera sau dragostea. Dacă privim cu atenție la rezonanța conjuncției Marte cu Uranus din Taur, înseamnă ambiționări la cei care știu ce vor de la viață, competiție ca să câștige bani, să lupte cu viața sau intervenții chirurgicale, stomatologice sau risc. Atenție la neatenție, vă puteți accidenta la picioare sau la mâini. Trebuie să fiți atenți dacă folosiți scule sau obiecte tăioase, în grădină sau pe câmp. Nu vă grăbiți!

Gemeni / Ascendent Gemeni
Aspect fast de la trigonul lui Jupiter care este în cădere în zodia dvs, cu karma negativă din Balanță. Nu este neapărat de rău, ci mai degrabă că trebuie să fiți cu băgare de seamă și să nu tratați superficial lucrurile. Pot fi vești bune pentru unii dintre voi. Apare ceva legat de justiție, acte, chestiuni importante la care vă gândiți și care vă pot presa. Veștile, datorită trigonocrației, pot fi bune. Apoi vor urma și alte aspecte mai puțin plăcute, de la tranzitul lui Lilith, atenție mare la persoanele cu care te însoțești. Financiar se anunță câștiguri venusiene, plăcute.

Horoscop 15-21 iulie 2024. Rac / Ascendent Rac
Venus vă părăsește, dar rămâneți ocrotiți de energia soarelui din Rac. Cariera își caută noi coordonate, de bine. Unii caută repliere, reorientare. Ceva obscur, secret, ascuns se anunță în casă, familie, pe relația cu rudele.

Leu / Ascendent Leu
Intrarea lui Venus aduce un plus de bine ca stare de spirit, și nu numai! Susține creativii zodiei, care pot câștiga bani, bonusuri sau pot avea beneficii pe carieră. Vine cu un plus de vivacitate și de spontaneitate dată de Mercur din Leu. Tot el susține călătoriile, puteți să vă regăsiți cu persoane dragi, să ieșiti la terasă, să vă faceți prieteni noi. Pe scurt, stare de bine și o să vă simțiți excelent.

Fecioară / Ascendent Fecioară
Nouățile sunt foarte bune! Ați scăpat din mrejele lui Lilith, Luna neagră, de pe sănătate. În esență, plecarea ei este de bine. A pus o presiune foarte mare pe afect emoțional, pe relațiile cu cei din jur. La unii de bine, la alții depinde: dacă au răni de lins, e altă poveste. Susține anumite parteneriate, alianțe, chestiuni de culise. Până la un anumit punct, pentru că și ea are traiectoria ei și de acum nu vrea să se mai ocupe de așa ceva. În plus, are proasta reputație ca ar strica ce face. Atenție unde se duce Lilith, mai ales pe zona sănătății. În esență, banii pot avea o energie aparte zilele astea.

Citește mai departe aici.

0164
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.