Știri

Lidl bagă oferte de nerefuzat de luni, 15 iulie! Produsele pe care toți românii le vânează

Lidl aduce pe rafturile magazinelor cele mai râvnite produse pe care românii cu siguranță le vor cumpăra cu plăcere, mai ales că vor fi găsite la prețuri foarte accesibile.

Lidl are pe rafturi începând de luni, 15 iulie 2024, produse dorite de toți clienții. Aceștia trebuie să se grăbească, pentru că stocurile sunt limitate și se vor epuiza rapid, date fiind și prețurile atât de accesibile.

Lidl bagă oferte de nerefuzat de luni, 15 iulie
Lidl bagă la ofertă luni, 15 iulie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Retailerul german are prețuri pentru toate buzunarele și pentru absolut toate gusturile. Reducerile sunt substanțiale și nu vor fi trecute cu vederea de oamenii care abia așteaptă să dea năvală pentru a-și umple coșurile cu bunătăți.

Cumpărătorii care trec pragul magazinului în prima zi din săptămână pot achiziționa produse de calitate la costuri foarte mici. Printre lucrurile care nu vor lipsi din coș, cu siguranță, se numără delicioasa telemea de vacă, marca Pilos. Produsul lactat, cu o greutate de 200 de grame, are o reducere de 35%, adică se poate cumpăra cu numai 4,49 lei. De asemenea, pieptul de rață, dezosat, are prețul de 6,99 lei per 100 de grame.

În plus, Lidl pune la dispoziția clienților români cârnați subțiri, ideali pentru a fi prăjiți în tigaie sau pe grătar. Aceștia se pot cumpăra cu doar 14,99 lei, în timp ce hamburgerul de vită, bio, are un preț de 17,99 lei. Totodată, punga de cordon bleu din piept de pui are un cost de 11,99 lei. Salamul țărănesc cu șuncă apare pe rafturile magazinului la un cost de 10,99 lei, iar iaurtul natur, cu o greutate de un kilogram, este 5,29 lei.

Clienții au la dispoziție și specialități de ardei umpluți, numai buni pentru a fi serviți invitaților ca aperitiv. Aceste produse sunt ambalate în recipiente mici, cu o greutate de 150 de grame, prețul fiind de numai 7,99 lei. De luni, 15 iulie 2024, clienții vor găsi pe rafturile supermarketului și biscuiți cu ovăz și susan la un preț de 3,59 lei. Sosul pentru paste, marca Combino, este 5,49 lei, potrivit catalogului online.

Snaksurile cu brânză, cu diverse arome și forme, au un cost de 7,99 lei. Macroul afumat, fără cap, este disponibil la doar 3,49 lei per 100 de grame, în timp ce salata de carne, Chef Select, la 400 de grame este 6,99 lei.

062
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.