Știri

Cristina Demetrescu: Incepe o noua perioada, sunt multe surprize. Trei zodii au numai de castigat

Berbec

E predispus la stres, ar putea primi amenințări prin telefon, șantaje sau cel puțin prea multe de la șeful. ideea e să își închidă telefonul.

Taur

Trăiește diferite dispute și tot felul de lucruri care ucid iubirea.

Gemeni

Au o energie debordantă și sunt supraturați. E posibil să facă multe promisiuni și să nu se țină de cuvânt.

Rac

Racii trebuie să își organizeze niște călătorii, dar se pot rătăci.

Leu

E în elementul lui până pe 23 august. dar după Mercur retrograd ar putea să cheltuiască mai mult decât trebuie.

Fecioară

Muncește mult și muncește mult în locul unui coleg. Mai multă smerenie pentru Fecioară nu strică.

Balanță

Pot primi o invitație de ultimă oră, pot pleca într-o călătorie, dar au unele probleme de conștiință. Nu se organizează foarte bine și nu duc lucrurile până la capăt.

Scorpion

Au bani de încasat, dar și comisioane de plătit pentru aceste sume și încearcă să facă niște tertirpuri, unele chiar ilegale.

Săgetător

Fac pași înainte, dar nu toată lumea înțelege cât de aventuros e Săgetătorul, nu sunt mereu numai suișuri, dar ei pot să ajungă la final cu succes.

Capricorn

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, trebuie să fie atenți la casă, la accidente casnice sau chiar de mașină.

Vărsător

Se suprapun anumite lucruri, Universul îți și dă, dar te și provoacă, de exemolu o sarcină se suprapune cu o ceartă cu partenerul.

Pești

Nu mai comunică foarte bine, s-ar putea să piardă avansul pentru o casă de exemplu, trebuie să fie un pic mai organizați.

0250
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.