Știri

Trei zodii care își pot împlini visurile din 15 august 2024. Cum le ajută mutarea Lunii în muncitorul Capricorn

Pe 15 august 2024, avem o Lună în Capricorn, iar pentru trei semne zodiacale, există oportunități peste tot în jurul lor. Puterea Capricornului este puterea oportunității, dar există un truc: noi suntem cei care atragem circumstanțele potrivite.

Deci, este implicat și un element de muncă. Nu ni se oferă nimic pur și simplu din întâmplare. Ceea ce va deveni evident din influența Lunii în Capricorn asupra vieților noastre este faptul că noi suntem cei care au deschis acea poartă și au lăsat să intre toate oportunitățile pe care le vom vedea.

Acum, depinde de cele trei semne zodiacale suficient de norocoase să acționeze atunci când fierul este cald.

Trei zodii care își pot împlini visurile în 15 august 2024
Balanță

Poate părea adesea că există întotdeauna un motiv să renunți sau chiar să nu încerci Balanța, dar trebuie să începi să vezi diferența dintre scuzele de frică – și realitatea a ceea ce este implicat în crearea unei vieți pe care o iubești.

Energia actuală te inspiră să atingi cu adevărat stele, să ieși din zona ta de confort, să-ți asumi un risc și să încerci ceva diferit.

Pentru a face asta, trebuie să eliberezi scuzele că poate nu va funcționa sau că nu esti menit pentru mai mult, ceea ce este exact ceea cu ce te poate ajuta Luna din Capricorn.

În acest timp, ideea este să îți revizuiești intenția sau visul inițial, să renunți la orice nu funcționează, să faci un plan pentru ceea ce va fi și să iti permiti să iei măsuri pentru a crea noul început pe care îl doresti.

Pentru a profita la maximum de această schimbare, trebuie să eliberezi scuzele că, cumva, nu ești menit pentru abundență sau pentru bucuria de a trăi o viață care este conectată la sufletul tău. Lasă scuzele în urmă și începe pur și simplu să iei deciziile pentru care viitorul tău sine îți va mulțumi.

Vărsător
A fi capabil să evoluezi îți permite să simți că poți continua să crești, dragă Vărsător. Nu este nicio rușine să realizezi că nu mai vrei ceea ce ai făcut cândva sau chiar că ai dezvoltat idei noi pentru ceea ce definește succesul sau abundența. Ideea este să-ți permiți continuu să evoluezi și să întâlnești noi idei și oportunități cu o perspectivă proaspătă și plină de speranță.

Această temă va fi mai ales adevărată, deoarece Luna în Capricorn înseamnă un nou început în cariera ta, dar este unul de care s-ar putea să trebuiască să faci câteva ajustări pentru a te bucura. Încearcă să-ți accepți modul de a-ți manifesta succesul și nu te lasă pe tine doar pentru că simți că cauți mereu să îmbunătățești o situație, deoarece acesta este darul tău.

În această săptămână, s-ar putea să fii nevoit să-ți exprimi o preocupare specială la locul de muncă sau cu privire la un rol pe care îl ai în companie, dar ar trebui să te simți împuternicit să-l urmezi. Lumea are nevoie de aportul tău unic, Vărsător, și în acest caz, îți vei îmbunătăți nu doar viața, ci și pe toți cei din jurul tău.

Pești
În timp ce Peștii pot fi cunoscuți drept optimistul enteral, ai tendința de a face acest lucru o fii destul de dur cu tine. Dar pentru a profita de energia Lunii în Capricorn, trebuie să-ți dai seama că nimic nu te împiedică să-ți împlinești visurile tale și să îți manifești viața abundentă pe care ti-ai imaginat-o. Este posibil să trebuiască să iti întorci la planșa de desen cu privire la o problemă specifică, dar aceasta nu este pentru a te descuraja, ci mai degrabă pentru a te ajuta să ai și mai mult succes.

Aminteste-ti că această nouă oportunitate pe care esti încurajat să profiti de ea se referă la a trăi mai autentic și în aliniament cu sufletul tau. Între timp, teme precum călătoriile, spiritualitatea și chiar abundența pot influența puternic evenimentele curente.

De asemenea, trebuie să realizezi că ceea ce vine în viața ta reflectă în mod direct toată munca pe care ai făcut-o. Nu iti mai imagina obstacole acolo unde nu există și, în schimb, înclina-te spre redirecționările și a doua șansă pe care le primesti din univers pentru că esti pe cale să experimentezi un moment care iti va schimba viața.

051
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.