Știri

Îl recunoști pe băiețelul din imagine? Astăzi are 22 de ani și scoate hit după hit în România

Pe vremea când a fost realizată imaginea era doar un copil cu visuri mari, iar acum este unul dintre cei mai ascultați cântăreți din România. Nu o spunem doar noi, dar și cifrele de pe Youtube, căci melodiile lui adună zeci de milioane de vizualizări. Cu siguranță nu îl recunoști pe artistul român!

Mama lui a scos imaginile de la naftalină, iar fanii lui au fost în extaz să vadă cum arăta în urmă cu foarte mulți ani. Pe vremea aceea nu îl cunoștea nimeni, iar el visa să ajungă cine este astăzi. Este unul dintre cei mai de succes cântăreți din România și recent a fost implicat într-un scandal uriaș.

Carmen de la Roma a pregătit o surpriză de proporții! A publicat o imagine foarte veche cu Babasha, iar fanii l-au recunoscut imediat. Cei doi au o relație foarte specială, după cum a aflat deja toată lumea la concertul Coldplay, iar imaginile cu Babasha când era foarte mic sunt foarte speciale pentru ea.

În momentul în care a fost realizată imaginea, Babasha era doar un copil și nici nu visa că va ajunge atât de cunoscut în România. Cântărețul a copilărit în Brașov și provine dintr-o familie de artiști.

Mama lui, Carmen de la Roma, a fost un adevărat fenomen al muzicii de petrecere în urmă cu mai mulți ani, astfel că Babasha a avut un exemplu demn de urmat în carieră. Bunicul său, tatăl lui Carmen de la Roma, a fost unul dintre cei mai impreciați lăutari, în timp ce mama ei a fost cântăreață de muzică populară.

047
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.