Știri

Pe mâna cui a ajuns toată averea lui Alexandru Arșinel. Cum au împărțit cei doi copii ai actorului casele pe care le-au primit moștenire

Cei doi fii ai lui Alexandru Arșinel au împărțit moștenirea lăsată în urmă de tatăl lor. Bogdan, fiul cel mare al regretatului actor, spune că lucrurile au fost clare de la bun început în familia lor.

Alexandru Arșinel a muncit o viață întreagă și a lăsat în urmă o moștenire pe măsură, după decesul său din septembrie 2022. În ultima sa declarație de avere, actorul scria că are patru terenuri: dpuă la Sinaia și Samuraș – Crevedia, și alte două, în cotă parte, la Dolhasca, locul în care a copilărit. Mai mult, regretatul actor figura ca proprietar a patru case: un apartament în București și trei case de vacanță, prin țară.

O parte din moștenirea actorului apare în declarația de avere a Ralucăi Alice Arșinel, director la Ministerul Afacerilor Externe, soția lui Bogdan Traian Arșinel, fiul cel mare al actorului. Potrivit documentului, Bogdan a primit, pe lângă terenuri, o casă de vacanță în Câmpina, una la Crevedia și alta la Dolhasca.

La ultimele două proprietăți menționate apare ca moștenitor și fiul ce mic al actorului, Alexandru Cristian Arșinel, dar și alte rude ale acestuia. Totodată, automobilul Toyota care i-a aparținut lui Alecandru Arșinel a ajuns tot pe mâna fiului cel mare.

Din declarația de avere a norei actorului lispesc, însă, două case în care Alexandru Arșine a investit sume destul de mari. Este vorba deste vila din stațiunea 2 Mai, pe care în ultimii ani de viață a închiriat-o turiștilo, în sezonul estival, precum și casa din Sinaia. În aceasta din urmă, actorul își petrecea verile, alături de soia sa, de care avea grijă. Marinel Arșinel a decedat la scurt timp de la moartea soțului ei.

Există probabilitatea ca aceste două imobile să fi revenit exclusiv celuilalt fiu, Cristian Arșinel, fie prin testament, fie printr-o înțelegere între frați. Este posibil și ca celelalte două case să fi fost vândute.

Chiar dacă Alexandru Arșinel a lăsat o avere impresionantă, se pare că cei doi fii au căzut la înțelegere, fără a ajunge prin tribunal, ca în alte cazuri.

Traian Arșinel a evitat să dea amănunte despre cum s-a împărțit exact averea tatălui său, dar a precizat că în familia sa nu au existat niciodată înțelegeri pe tema moștenirii.

„Prea puțin contează cum s-a împărţit averea. Problemele astea nu intereseaza tot poporul. Sunt lucruri personale de familie. Vă pot spune că la noi, lucrurile au fost clare dinainte și dintotdeauna”, a declarat Bogdan Traian Arșinel pentru Fanatik.ro.

073
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.