Știri

Cunoscută actriță, după recalcularea pensiilor: ”Atunci chiar mă duc peste ei”

Marinela Chelaru a ajuns într-o situație la care nu s-ar fi așteptat. După o viață de muncă, celebra actriță a fost umilită la casa de pensii. Știmc ă Marinela Chelaru este un om vesel, bun și cu o energie debordantă. Mereu a făcut ce i-a plăcut și niciodată nu s-a uitat la bani. Acum, după 40 de ani de activitate în câmpul muncii actrița primește o pensie infimă. Și, ca umilința să fie dusă până la capăt, Marinela Chelaru a ajuns să fie pusă într-o situație critică la Casa de pensii.

Marinela Chelaru, a cărei pensie nu o ajută să supraviețuiască, dat fiind faptul că trebuie să-și cumpere, lunar, medicamente destul de costisitoare, tot așteaptă ca poștașul să-i bată la ușă. Aceasta speră ca pensia să-i fie mărită măcar cu 200 de lei.

„N-a venit nimic. Aștept! Ar fi bine dacă o recalculează, să-mi mai pună și mie acolo o sutică, două. Eu am pensie mică, 2000. Iar medicamentele costă, lunar 7-800 lei. Noroc cu soțul, el are grijă de mine.

Unora le-a scăzut. Păi dacă mi s-ar întâmpla asta, atunci chiar mă duc peste ei, așa cum sunt. Norocul lor e că nu pot eu să mă mișc,

Nu mi-am mai bătut capul. Tot ca ei fac. Să-și umple ei buzunarul, să-și cumpere lumânări. E posibil așa ceva, să-ți bați joc de un om. Și așa nu am avut salarii mari. Uneori ne duceam și fără bani, sau munceam pe un pachet de țigări”, a declarat actrița în exclusivitate pentru Fanatik.

Iubita actriță a avut probleme de sănătate în ultima perioadă. A suferit mai multe AVC-uri și are nevoie de tratament. Nu îi ajung banii pe care îi are și se simte neputincioasă și chiar revoltată când vede că și colegii săi trec prin aceași situație.

066
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.