Știri

Ce pensie va avea Irinel Columbeanu după recalculare. „Legea e bună”

Ce a spus Irinel Columbeanu despre recalcularea pensiilor, după ce și-a pierdut toată averea. Fostului milionar nu-și permite să-și plătească nici azilul din pesnia infimă primită de la stat.

După ce și-a pierdut toată averea, Irinel Columbenu a ajuns să trăiască într-un azil din Ghermănești. Fostul milionar se lăuda, în vremurile de mult apuse, cu nu mai puțin de 150 de milioane de euro.

După ce a cheltuit fiecare cent, Irinel Columbeanu a ajuns să aibă o pensie mai mică de 2.000 de lei, sumă pe care o plătește către azilul la care stă.

În ultima perioadă, mulți pensionari au avut parte de vești bune, după ce pensiile lor s-au mărit, ca urmare a recalculării acestora.

Fostul milionar a intrat și el în rândul pensionarilor în urmă cu un an, și a oferit o reacție cu privire la recalcularea pensiilor. El a dezvăluit că nu a primit încă nicio decizie cu privire la o eventuală mărire a pensiei sale.

„Legea e bună. Nu am primit încă nicio decizie. Probail și pentru că nu am mult de când iau pensie. Am sub 2000 de lei lunar”, a declarat Irinel Columbeanu, conform fanatik.ro.

Cum a pierdut Irinel Columbeanu vila de la Izvorani
Un apropiat al fostului milionar a dezvăluit cum a pierdut Irine Columbeabu celebra vilă de la Izvorani, care a ars ulterior într-un incendiu. Imobilul era evaluat, la un moment dat, la circa 4 milioane de euro.

Sorin Mărcuș, unul dintre apropiații fostului milionar, a susținut că o avocată l-ar fi convins pe acesta să îi cedeze vila după ce fostul om de afaceri a început să aibă probleme financiare.

„Când am fost plecat cu el la munte, în zilele acelea, cel puțin așa am înțeles că a luat foc după ce cineva l-a făcut să-i cumpere casa în niște condiții ciudate, i-a permis să mai stea un timp. Cineva care i-a promis că poate să recrediteze, că poate să lungească treaba, poate să îl salveze, el fiind foarte naiv și în momentele de criză nu mai gândești ca lumea, modele în viață nu prea a vrut el să își ia că era orgolios. El putea să facă altfel lucrurile”, a susţinut Sorin Mărcuș, în emisiunea XtraNightShow.

054
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.