Știri

Horoscop Mihai Voropchievici septembrie 2024

O zodie va începe luna septembrie cu stângul. Pentru unul din cele 12 semne lucrurile se pot complica la toate capitolele.

Mihai Voropchievici anunță un început de septembrie pe care cu siguranță multe semne zodiacale nu îl vor uita. După o vară caniculară, dar și furtunoasă în sufletele multora, se așterne o oarecare pace, iar multe din probleme se rezolvă. Totuși, există și vești mai puțin plăcute, mai ales pentru una dintre zodii.

Ce fac celelalte zodii la început de toamnă? Vă prezentăm, în continuare, previziunile momentului, venite direct de la Mihai Voropchievici, pentru FANATIK!

Berbecii au parte numai de vești bune. Vor începe o viață nouă chiar de la 1 septembrie. Se vor revigora din toate punctele de vedere și vor avea un psihic mai tare.

Taurii au un debut de septembrie ceva mai anevoios. Față de celelalte luni ale anului, a noua lună va fi un pic mai grea. Astrele le recomandă să se înarmeze cu foarte multă răbdare, să fie rezistenți, să nu cedeze psihic.

Gemenii rămân în așteptarea unei schimbări foarte importante, acasă. Au parte de surprize care bat la chiar la poarta lor.

Racii trebuie să se debaraseze cât pot de mult de trecut. Dacă rămân închistați în niște povești din care chiar nu au învățat nimic, au foarte mult de pierdut. Este cazul să se focuseze pe ce trebuie să facă acum și cum își pot îmbunătăți viitorul.

Leii vor afla un adevăr uriaș, ceva ce le poate schimba viața radical. Informațiile în posesia cărora vor intra le aduce multe beneficii. Mulți au de câștigat în carieră.

Fecioarele se pregătesc și ele de un septembrie marcat de schimbări pe bandă rulantă. Au mai multă încredere în propriile lor forțe și sunt mai determinate să dea tot ce au mai bun, în dragoste, dar și la locul de muncă.

Citește continuarea pe FANATIK!

0120
Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.