Știri

Alina Sorescu îi aduce noi acuze lui Alexandru Ciucu: „Nu le lasă pe fete la..”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au iubit, au făcut două fete, iar într-un final s-au despărțit, acum aproape 3 ani, însă continuă să fie neînțelegeri între ei. În 2022, artista a plecat cu fiicele din casa fostului partener, susținând că nu se mai înțelege cu soțul ei. Divorțul lor nu s-a încheiat nici până acum.

Alina Sorescu nu a ajuns la o înțelegere cu Alexandru Ciucu, majoritatea disputelor au legătură cu programul și domiciliul copiilor, aspecte asupra cărora nu se pot pune de acord.

„Nu mi-aș fi dorit niciodată să ajung într-o astfel de situație și nu aș fi dorit să se întâmple sfârșitul așa. Discuțiile s-au prelungit din cauza faptului că nu ne înțelegem pe tema programului copiilor. Eu vreau un program normal, iar el vrea o săptămână la mine și una la el. Sunt doi ani și opt luni de când suntem în această situație. Sper să se termine cât mai repede pentru că nu duce la nimic.

Îmi doresc să ne găsim liniștea cu toții. Eu nu am spus când am intentat procesul, din păcate eu l-am intentat. Lucrurile între noi nu mergeau de mai demult, nu a fost ceva care s-a întâmplat din senin. Eu mi-am dorit foarte mult ca lucrurile să meargă bine, dar nu poate lupta doar unul singur. Eu eram întâi și întâi mama fetelor. Ele au fost și mereu vor fi pe primul plan”, a declarat artista în emisiunea „Un Show Păcătos”.

Alina Sorescu: „Fetele nu sunt lăsate la concertele mele”
Alina Sorescu spune că fostul ei partener nu le-ar permite celor două fiice să participe la concertele artistei sau să cânte alături de ea, deși și-au exprimat această dorință.

„S-a aflat când tatăl fetelor a intentat ordonanța prin care cerea domiciliul fetelor la el, lucru care nu s-a aprobat. S-a întâmplat de multe ori ca la concerte sau când am avut evenimente de 1 iunie să nu fie de acord să vină, deși ele își doreau. Asta e o activitate care ar trebui să presupună continuitate.

Știu din povestirile lor că la multe din activitățile mele nu au venit, deși ele și-ar fi dorit. Acum, pe 13 octombrie, la Sala Palatului, voi cânta doar eu și cred că am noroc și fetele vor fi la mine. Totul e după calendar”, a mai artista.

030
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.