Știri

Zodiile a căror viaţă se poate schimba radical după eclipsa din 17/18 septembrie

Iată care sunt zodiile pe care eclipsa parţială de Lună din noaptea de 17/18 septembrie le va influenţa extrem de puternic, dar în sens pozitiv.

Practic, perioada imediat următoare eclipsei va fi dominată de un singur cuvânt pentru toate zodiile horoscopului: schimbare. Însă, doar nativii din trei zodii vor dori să își schimbe complet viața și vor avea și ambiția de a transforma acest vis în realitate.

Noaptea de 17 spre 18 septembrie va fi marcată de o eclipsă parţială de Lună, vizibilă şi din România, care urmează să coincidă cu Luna Plină. În plan astral, acest eveniment poate modifica brusc energiile care domină în această perioadă semnele zodiacale. Astfel, pentru trei zodii anume, eclipsa de Lună va aduce un suflu important de ambiție și de dorință de schimbare.

Planetele Uranus, Saturn și Neptun urmează să se unească cu punctul eclipsei, iar acest lucru va determina o schimbare bruscă, pe care anumite zodii o vor resimți din plin. Există posibilitatea ca mulți nativi să se găsească în mijlocul unor situații care par să fi apărut din senin. Şi, din fericire, pentru trei zodii anume, aceste situații pot avea consecințe extrem de pozitive în viața lor.

Taur
Pentru nativii din zodia Taur, eclipsa de Lună îi poate face să își dea seama că nu toate persoanele din viața lor chiar merită să rămână în jurul lor. Taurii vor resimți o schimbare rapidă de mentalitate, iar astrele le vor oferi curajul de a scăpa de toți prietenii falși din jurul lor.

Perioada următoare este una în care taurii se vor descoperi atât pe ei înșiși, cât și relațiile reale pe care le au. Iar, în final, ei vor fi mult mai fericiți alături de persoanele pe care le vor păstra aproape.

Rac
Pentru nativii din zodia Rac, ideea de schimbare poate fi mult mai literală decât în cazul altor zodii. Aceștia pot decide brusc că a venit timpul să se mute în alt oraș, poate chiar și în altă țară!

Acest vis poate fi unul mai vechi pentru Raci, însă, datorită eclipsei, ei vor avea curajul și claritatea mentală pentru a-l transforma în realitate.

Scorpion
Pentru scorpioni, este posibil ca această perioadă să fi fost destul de dificilă, pe plan creativ. Poate că nu au știut ce versuri să compună sau cum să rezolve o problemă la locul de muncă. Imaginația lor a suferit mult, iar eclipsa va schimba complet acest lucru.

Brusc, scorpionii vor simți un val de inspirație, care îi poate ajuta să facă schimbări majore în viața lor. Pot să termine foarte repede unele proiecte la care lucrau de mult timp, iar viața lor va progresa mult, într-un timp foarte scurt.

011
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.