Știri

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Dragoste fulgerătoare pentru Capricorni, Berbecii trec prin furtună

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul celor 12 zodii pentru săptămâna 23-30 septembrie 2024.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Pentru Berbec, săptămâna debutează cu furtuna – o carte negativă care indică tensiuni și furie. Nativii acestei zodii vor trebui să-și tempereze stările nervoase și să fie prudenți, altfel riscă să provoace rupturi dureroase în relațiile cu cei dragi.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
În schimb, Taurul se află într-o poziție mai bună, având influențe pozitive de la cartea ovalului. Răbdarea și calmul vor aduce rezultate bune, iar o întâlnire călduroasă sau o dezvăluire de secret va avea un impact benefic asupra lor. Acceptarea ajutorului din partea unei femei le va aduce și mai mult noroc.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Pentru Gemeni, soarele strălucește puternic, fiind una dintre cele mai bune cărți. Le promite succes, clarificarea unor situații ambigue și vitalitate. Meritele lor vor fi recunoscute, iar cei singuri ar putea întâlni o mare iubire.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Nativii din Rac au parte de o săptămână excelentă, fiind binecuvântați de cartea cosmosului, care simbolizează reușita excepțională. Orice vor întreprinde va aduce rezultate fericite și mult succes.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leii se află într-o perioadă de comunicare intensă. Deși săptămâna viitoare le va aduce mai degrabă schimburi intelectuale decât pasionale, o întâlnire sau o conversație semnificativă ar putea să apară în orizontul lor.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioarele au o săptămână mai anevoioasă. Runa le spune să încearcă să se încurajeze, să aibă forță, tărie să depășească toate greutățile care vin. Nu sunt atât de complicate ca să nu le poată face față.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Balanță
Din păcate, Balanțele au o săptămână dificilă, marcate de cartea iluziilor pierdute. Se vor confrunta cu trădări și dezamăgiri, iar sfatul este să acționeze decisiv înainte de a fi părăsite sau trădate.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Pentru Scorpion, săptămâna va aduce nevoia de a face o alegere importantă. Vor trebui să reflecteze bine înainte de a acționa și să-și controleze îndoielile și dualitatea interioară.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Luna le oferă Săgetătorilor o săptămână introspectivă. Aceștia vor fi copleșiți de amintiri din trecut, trăind emoții intense care îi vor face să-și reconsidere legăturile emoționale de altădată.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Capricornii au parte de renaștere și reînnoire. Aceștia se vor elibera dintr-o situație dificilă și vor avea parte de o întâlnire neașteptată care le va schimba perspectiva. Cei singuri ar putea trăi o iubire fulgerătoare.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Vărsătorii vor începe o nouă acțiune, fie o schimbare profesională, fie o colaborare suplimentară. Realizările materiale vor fi pozitive, iar o persoană mai în vârstă îi va sprijini în consolidarea unei relații personale sau profesionale.

Horoscop 23-30 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici pentru Pești
Pentru Pești, săptămâna aduce schimbări benefice și plimbări neașteptate. Vor avea șansa de partea lor și, în general, vor beneficia de o perioadă plină de oportunități.

013
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.