Magazin

Horoscop Cristina Demetrescu: 4 zodii pornesc pe un nou drum în viață. Ei sunt nativii care vor avea provocări grele de trecut

Horoscop Cristina Demetrescu. Gemenii, după merite, ar putea să atingă un ideal. Racii ar trebui să se focuseze pe spiritualitate, energie.

Horoscop Cristina Demetrescu. Renumita astrologă vorbește despre Eclipsa de Lună în Pești, una despre care susține că e de-a dreptul vindecătoare.

Luna în Pești ne face să avem vise premonitorii. Trăim lucruri despre care nu știm de unde vin sau anumite conexiuni bulversante. Putem avea viziuni, să ne trezim din somn poate unii bucuroși, alții speriați că au primit informații și nu știu de unde au venit.

Berbecii pot avea un declick în mentalitatea lor vizavi de a pătrunde mai profund și mai abstract într-o chestiune căreia nu îi dau de cap. S-ar putea să aibă o stare de oboseală.

Taurii pot deveni și pot căpăta o capacitate de a-i ajuta pe alții. Dacă au oportunitatea să dea o mână de ajutor, e bine s-o facă.

Horoscop Cristina Demetrescu. Gemenii, după merite, ar putea să atingă un ideal. Întotdeauna o Lună în poziție culminantă poate să aducă un succes.

Racii ar trebui să se focuseze pe spiritualitate, energie. Ar fi bine să fie în biserică, rugându-se pentru ceva bun, să nu se rătăcească într-o călătorie, să nu manifeste confuzie.

Leii pot avea declickul unei mari schimbări. Schimbările pot fi pe toate planurile, și de casă, și de viață, de casă.

Balanțelor, atenție la sănătate!
Fecioarele pot avea o situație de opoziție, aspecte legate de relațiile lor. Cine are soț, soție pot avea conflicte. E și nevoia de a-și lăsa problemele personale pentru a salva pe cineva.

Balanțele trebuie să fie atente la sănătate, căci Eclipsa e pe casa bolilor ușoare. Scorpionii poate vor scrie o carte în viitor despre vreo epopee sentimentală. Pot afla un adevăr important.

Săgetătorilor li se recomandă să se mai relaxeze, să nu facă muncă fizică în perioada asta. Capricornii primesc niște vești care pot schimba anumite lucruri.

Vărsătorii au puterea de a renunța la anumite vicii cu Eclipsa de Lună în Pești. Peștii trebuie să facă față unor lucruri importante care vin către ei. Previziunile au fost făcute pentru WowNews.

012
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.