Știri

Cum se bea corect dintr-o sticlă care are dopul atașat, fără să îți zgârii fața. Idea care te scapă de probleme

Cum se bea, de fapt, dintr-o sticlă care are dopul atașat. Numai producătorii știu acest secret. Iată ce trebuie să faci pentru a nu-și mai zgâria fața atunci când bei ceva.

Cum se bea dintr-o sticlă cu dopul atașat. De când au apărut PET-urile cu un astfel de dop, multe persoane au fost de-a dreptul revoltate. Astfel, s-au căutat tot felul de metode prin care o băurură să poată fi savurată fără probleme.

Sticlele care au dopul atașat nu sunt privite cu ochi buni de români. Chiar dacă acest lucru este prietenos cu mediul, pentru consumatori poate aduce mari neplăceri.

Fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat măcar o dată să își zgârie nasul sau obrazul cu dopul de la sticlă. Ori, dacă te machiezi, poate ți-ai stricat machiajul sau rujul pentru că te-ai chinuit să iei o gură de apă sau de Cola. O altă neplăcere e că, de multe ori, capacul nu se închide foarte ușor.

Există câteva lucruri care ne pot ușura viața. Un tiktoker a găsit metoda perfectă și a împărtășit-o cu alți utilizatori, care au fost foarte încântați.

Bărbatul a folosit o sticlă suc de 0,5 litri. Acesta a desfăcut capacul și l-a împins complet către partea laterală a gâtului sticlei. Ulterior, a tras directorul spre direcția opusă, alături de o secțiune mică din inelul din plastic alfat în jurul gâtului, care se desprinde foarte ușor. Practic, inelul este încă atașat, iar capacul nu se desprinde.

Astfel, dopul nu te va mai deranja. Se pare că metoda a fost privită cu ochi buni de utilizatori , care s-au considerat „salvați” după ce au văzut videoclipul.

„Asta m-ar fi salvat de atâtea ori de la a fi împuns în ochi”, „Acesta este motivul pentru care capacele ne lovesc mereu în față. O facem greșit”, au scris câteva persoane în secțiunea de comentarii.

04
Adrian Vrauko
Adrian Vrauko este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV, iar dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.